Paintura Murascan Glasweefsel fijne ruit - 50M

-image
-image
-image
Paintura Murascan Glasweefsel fijne ruit - 50M-image
Paintura Murascan Glasweefsel fijne ruit - 50M-image
110,69

Direct Leverbaar

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

 • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

  Paintura Murascan Glasweefsel fijne ruit ruit 135g/m² is gepigmenteerd dat wil zeggen voorgeschilderd, waardoor het renovatievlies geen muurverf meer opzuigt als je gaat schilderen. De randen boven en onder adviseren we wel om af te kitten.

  Paintura Murascan Glasweefsel fijne ruit ruit 135g/m² is vrijwel naadloos te plakken, je kunt het horizontaal of verticaal op de muur plakken. Je kunt het streeploos schilderen met een goede muurverf of latex.

  Voorbereiding: Knip of snijd de afzonderlijke banen op de gewenste lengte, plus 5-10 cm. Breng minimaal een baanbreedte Paintura Muracol Glasweefsellijm aan op de ondergrond, met een vachtroller.

  Verwerking: breng het Paintura Muracol Glasweefsellijm aan, met de binnenzijde van de rol tegen de wand of het plafond. Druk goed in de lijmlaag en druk het geheel aan, met een kunststofspatel of een gladde rubberen rol. De overmaat van het Paintura Muracol Glasweefsellijm met een RVS liniaal of spatel en een scherp mes afsnijden. De volgende baan stotend aanbrengen. Bij hoeken en kanten tot minimaal 10 cm doorplakken. Om een foutloze en loodrechte aansluiting te krijgen, moet de volgende baan overlappend aangebracht worden. Dan de twee lagen dubbel doorsnijden. Na droging van de glasweefsellijm (na ca. 18 uur), afwerken met 1 of 2 lagen in een gewenste muurverf.

  Algemeen: Het glasweefsel voor het lijmen (bij het snijden) op eventuele fouten controleren.

  EAN

  8720572581463

  Artikelnummer

  361131

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.