Buitendouche

Fixami.be heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor u
... meer info

Fixami.be heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor u geschikte Buitendouche verkrijgbaar is. In de categorie Buitendouche kunt u kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Qlima en Gardena. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Buitendouche kopen

Fixami.be hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Buitendouche. Bestelt u uw Buitendouche op Fixami.be? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Fixami.be. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!

3 producten

per pagina
 1. Qlima PGWH 1010 Mobiele geiser/buitendouche - 5,5L/min
  Qlima PGWH 1010 Mobiele geiser/buitendouche - 5,5L/min

  Als het product gebruikt wordt voor het opwekken van warm drinkwater, kan de NOx op termijn en onder bepaalde voorwaarden voor de overheidsinstanties te hoog zijn.

  Als het product gebruikt wordt voor ‘sanitair water’ dan kan de NOx op termijn en onder bepaalde voorwaarden voor de overheidsinstantie

  Normale prijs 189,00 Special Price 158,99 131,40
  Direct leverbaar!
 2. Gardena 960-20 Tuindouche trio - 220cm
  Gardena 960-20 Tuindouche trio - 220cm

  Bijzondere kenmerken

  Gardena tuindouche Trio. Buiten douchen is nu net zo comfortabel als in de badkamer. Door driepootstatief overal makkelijk te plaatsen. In hoogte verstelbaar en met afneembare douchekop met 1,3 m aansluiltslang. Twee waterstraalvormen: zachte, brede douchestraal of fijne sproeinevel

  56,69 46,85
  Verzending: binnen 3 weken
 3. Gardena 959-20 Tuindouche duo - 207cm
  Gardena 959-20 Tuindouche duo - 207cm

  Bijzondere kenmerken

  Gardena tuindouche Duo. Buiten douchen wordt echt leuk! Alleen even een spike in het gras of parasolhouder steken. Keuze uit 2 verschillende straalvormen. Een zachte, brede douchestraal of een fijne sproeinevel. Traploos in hoogte instelbaar met drukknop. Met reguleer- en afsluitv

  47,29 39,08
  Verzending: binnen 3 weken

3 producten

per pagina

Buitendouche van verschillende merken

Fixami.be heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Buitendouche zijn:

Buitendouche online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Buitendouche online kopen? Dan bent u bij Fixami.be aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Buitendouche bestellen. Heeft u vragen over een Buitendouche neemt u dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag.