Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Kniemat

Als professional weet je dat comfort en bescherming essentieel zijn bij het uitvoeren van werkzaamheden op je knieën. Of je nu een tegelzetter, loodgieter of hovenier bent, een kniemat is een onmisbaar stuk gereedschap. Deze speciaal ontworpen matten bieden niet alleen bescherming voor je knieën maar zorgen ook voor een prettiger werkhouding, wat bijdraagt aan een betere productiviteit en minder lichamelijke klachten.

De ins en outs van de kniemat

Kniematten zijn er in diverse varianten, ontworpen voor verschillende toepassingen. De kernfunctie is het bieden van demping en bescherming tegen harde oppervlakken. Ze zijn vaak gemaakt van duurzaam schuim of gel, wat zich vormt naar de contouren van de knie en daardoor optimale steun biedt. Sommige matten zijn voorzien van een anti-slip laag of handvatten voor extra gemak. En wist je dat de allereerste kniematten werden gebruikt door mijnwerkers? Zij hadden een eenvoudige versie gemaakt van stof om hun knieën te beschermen tegen de harde rotswanden.

Zo gebruik je de kniemat optimaal

Om het meeste uit je kniemat te halen, is het belangrijk om voor de juiste dikte en materiaal te kiezen afhankelijk van het type werkzaamheden dat je uitvoert. Bij intensief en langdurig kniewerk, zoals tegelzetten, is een dikkere gelmat aan te raden. Voor kortere perioden kan een dunner schuimmodel volstaan. Plaats de mat altijd op een schoon en egaal oppervlak om beschadigingen te voorkomen en de levensduur te verlengen. Na gebruik kun je de kniemat oprollen of opvouwen en eenvoudig opbergen.

Kniematten bij Fixami: jouw slimme keuze

Waarom zou je jouw kniemat bij Fixami bestellen? Allereerst vanwege ons groot online assortiment. Dit zorgt ervoor dat je altijd de kniemat vindt die perfect aansluit bij jouw behoeften. Bovendien profiteer je van onze scherpe online prijzen, zodat je verzekerd bent van de beste deal. Dankzij onze eigen voorraad zijn veel items direct leverbaar en onze experts staan altijd klaar voor persoonlijk advies. Kies voor comfort, kies voor Fixami!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is