NL

FR

Prijs

  Laat nog 3 zien
  Laat nog 1 zien
  Laat nog 1 zien
  Laat nog 14 zien
  Laat nog 8 zien
  Laat nog 4 zien

Accu haakse slijper

Als je op zoek bent naar een gereedschap dat kracht en precisie combineert voor al je slijp- en snijbehoeften, dan is de accu haakse slijper de ideale keuze voor jou. Dit gereedschap biedt je de vrijheid om waar dan ook te werken zonder gebonden te zijn aan een stroombron.

De kracht van de accu haakse slijper

Een accu haakse slijper is een veelzijdige tool die je kan gebruiken voor het slijpen, polijsten en snijden van een verscheidenheid aan materialen zoals metaal, steen en tegels. Dit alles dankzij zijn krachtige motor en het gebruik van verschillende soorten schijven. De accu-variant geeft je daarbij de vrijheid om te werken zonder constante toegang tot een stopcontact. Wist je trouwens dat de allereerste haakse slijper werd uitgevonden in 1954 door het Duitse bedrijf Flex? Sindsdien is dit gereedschap onmisbaar geworden in elke werkplaats en bouwplaats.

Gebruik en toepassingen van de accu haakse slijper

Om een accu haakse slijper te gebruiken, plaats je eerst de juiste schijf voor je klus op de slijper. Zorg ervoor dat je altijd de juiste veiligheidsuitrusting draagt, inclusief handschoenen en veiligheidsbril. Houd de slijper stevig vast, schakel hem in en breng de draaiende schijf voorzichtig in contact met het materiaal. Het is belangrijk om de slijper altijd in de juiste richting te bewegen om kickback te voorkomen. Met de accu haakse slijper kun je eenvoudig roest van metalen verwijderen, stenen vormgeven, metaal snijden en nog veel meer.

Jouw voordelen bij Fixami

Bij Fixami begrijpen we dat elke klusser of professional unieke behoeften heeft. Daarom bieden we een groot online assortiment aan accu haakse slijpers. Van instapmodellen voor de doe-het-zelver tot high-end modellen voor de professional. En dankzij onze eigen voorraad kunnen we een snelle levering garanderen. Onze scherpe online prijzen en uitstekende klantenservice maken het kopen van je accu haakse slijper bij Fixami een slimme keuze.

232 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 10

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is