Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Workmate

In de wereld van gereedschap en werkplaatsinrichting is de workmate een onmisbare compagnon voor elke professional. Of je nu een timmerman, klusjesman of hobbyist bent, de workmate staat als een rots in de branding om jou bij elke klus te ondersteunen.

Het geheim achter een sterke workmate

Een workmate, ook wel bekend als een opvouwbare werkbank, onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en draagbaarheid. Het belangrijkste kenmerk is de verstelbare klem waarmee je materialen van verschillende groottes stevig kunt vastzetten. Gemaakt van robuuste materialen, biedt de workmate een stevig en stabiel oppervlak om op te werken. De poten zijn vaak opvouwbaar, wat het gemakkelijk maakt om hem op te bergen of mee te nemen naar verschillende werklocaties. Wist je dat de originele workmate is uitgevonden in 1961? Sindsdien is het uitgegroeid tot een essentieel gereedschap voor professionals wereldwijd.

Haal het beste uit je workmate

Om optimaal gebruik te maken van je workmate, is het belangrijk om te weten hoe je verschillende materialen kunt klemmen. Of je nu werkt met hout, metaal of kunststof, de verstelbare klemmen kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Zorg er altijd voor dat het materiaal stevig vastzit voordat je gaat zagen, boren of schuren. Bovendien, hoewel workmates ontworpen zijn voor draagbaarheid, is het essentieel om ze op een vlakke ondergrond te plaatsen om stabiliteit tijdens het werken te waarborgen.

Jouw perfecte workmate bij Fixami

Op zoek naar de perfecte workmate die aan al jouw eisen voldoet? Bij Fixami hebben we een groot online assortiment van de beste merken. Elk model is zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en functionaliteit. En met onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt. Omdat we uit eigen voorraad leveren, kun je altijd rekenen op een snelle levering. En mocht je vragen hebben of twijfelen welke workmate het beste bij je past? Ons team van experts staat klaar om je van persoonlijk advies te voorzien en je te begeleiden bij je aankoop.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is