Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Accu kitspuit

Of je nu een professional bent in de bouw, een handige doe-het-zelver of iemand die graag de puntjes op de i zet in elk project, de accu kitspuit is een must-have in je gereedschapskist. Deze krachtige, draadloze tool maakt het aanbrengen van kit, lijm of andere afdichtingsmiddelen een fluitje van een cent. Maar wat maakt een accu kitspuit zo speciaal en hoe kan het jouw werk gemakkelijker maken? Laten we dat ontdekken.

Waarom een accu kitspuit?

Een accu kitspuit biedt superieure controle en gemak bij het aanbrengen van kit of lijm. Het heeft instelbare snelheidsregeling, waardoor je de uitperssnelheid kunt aanpassen aan het materiaal dat je gebruikt en de taak die je uitvoert. Bovendien zorgt de accu ervoor dat je overal waar je wilt kunt werken, zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Interessant is dat hoewel de accu kitspuit een relatief moderne uitvinding is, het de traditionele technieken van het kitten en verlijmen respecteert, maar dan met de gemakken van de hedendaagse technologie.

Hoe gebruik je de accu kitspuit?

Of je nu kit aanbrengt rondom een badkuip, ramen afdicht, of lijm aanbrengt voor een doe-het-zelf project, de accu kitspuit is je beste vriend. Eerst laad je de accu volledig op en plaats je de koker in de kitspuit. Dan stel je de gewenste snelheid in en knijp je de trekker in om het materiaal uit de koker te persen. Zorg ervoor dat je de kitspuit in een continue, gelijkmatige beweging over de oppervlakte beweegt voor het beste resultaat.

Je accu kitspuit koop je bij Fixami

Bij Fixami hebben we een uitgebreid assortiment accu kitspuiten van topkwaliteit. Dankzij onze eigen voorraad zijn al onze producten direct leverbaar, wat betekent dat je je nieuwe kitspuit snel in handen kunt hebben. Bovendien bieden we persoonlijk advies om je te helpen bij het kiezen van de juiste accu kitspuit die past bij jouw behoeften en budget. Fixami, jouw one-stop-shop voor gereedschap met snelle levering, een breed assortiment en top service!

39 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is