Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Bit

Ben je op zoek naar een gereedschap dat essentieel is in elk bouwproject? Dan is de bit onmisbaar. Een bit, ook wel schroefbit genoemd, is een veelzijdig hulpmiddel dat je gebruikt in combinatie met een boor of schroevendraaier om schroeven in of uit materialen te draaien. De bits zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten, waardoor ze een breed scala aan schroeven kunnen aandrijven. Hier bij Fixami, bieden we een uitgebreid assortiment van bits aan, ontworpen om aan al je behoeften te voldoen.

Belangrijkste eigenschappen van Bits

Elke bit heeft een specifieke vorm en maat om te passen op de kop van de schroef die je wilt aandraaien of losdraaien. Er zijn verschillende soorten bits, zoals platte bits, kruiskopbits (Phillips en Pozidriv), torx bits, inbusbits en meer. Ze zijn meestal gemaakt van gehard staal om te zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur. Hoewel het een klein hulpmiddel is, speelt de bit een cruciale rol bij het garanderen van nauwkeurig en efficiënt schroeven. Fun fact: wist je dat de Phillips schroefbit is ontworpen om 'cam out' te veroorzaken? Dat is een slip die optreedt als de schroef te strak is aangedraaid, om zo schade aan de schroefkop te voorkomen!

Het juiste gebruik en de toepassingen van Bits

Het kiezen van de juiste bit voor je project is cruciaal. Het begint allemaal met het identificeren van de soort en maat van de schroefkop. Kies de bit die perfect past om te voorkomen dat je de schroefkop beschadigt. Bits zijn eenvoudig te bevestigen op een boormachine of schroevendraaier en je bent klaar om te schroeven! Bits worden gebruikt in bijna alle bouw-, renovatie-, en herstelwerkzaamheden. Ze zijn handig voor het monteren van meubels, het bevestigen van planken, het bouwen van constructies en nog veel meer.

Voordelen van het kopen van Bits bij Fixami

Het kopen van bits bij Fixami brengt tal van voordelen met zich mee. Ten eerste bieden we een groot online assortiment, dus of je nu op zoek bent naar een specifieke torx bit of een complete bitset, je vindt het bij ons. Daarnaast zijn onze producten direct leverbaar vanuit onze eigen voorraad. Geen gedoe meer met lang wachten op je gereedschap, je nieuwe bits zijn slechts een klik van je verwijderd. En als je niet zeker weet welke bit je nodig hebt, is ons team van experts altijd bereid om persoonlijk advies te geven. Kies voor Fixami voor jouw bits en geniet van het gemak en de service van een gespecialiseerde webshop.

453 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 19

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is