Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Kit

Of je nu een professional of een doe-het-zelver bent, kit is een essentieel product in je gereedschapskist. Kit wordt gebruikt voor het afdichten, vullen en lijmen van naden, kieren en gaten. Het helpt je om je huis of project water- en luchtdicht te maken en om materialen aan elkaar te lijmen.

De veelzijdigheid van kit

Kit is een veelzijdig product met een breed scala aan toepassingen. Het kan worden gebruikt voor het afdichten van ramen, deuren, badkamers, keukens en nog veel meer. Afhankelijk van de soort kit, kan het zowel binnen als buiten gebruikt worden en biedt het weerstand tegen vocht, temperatuurschommelingen en UV-straling. Wist je dat sommige soorten kit zelfs overschilderbaar zijn? Hierdoor kunnen ze perfect geïntegreerd worden in je project zonder het esthetische aspect te verstoren.

Het gebruik van kit

Om kit aan te brengen, heb je een kitspuit nodig. Je plaatst de koker met kit in de kitspuit en knijpt vervolgens in de trekker om de kit uit de spuitmond te laten komen. Het is belangrijk om gelijkmatig druk uit te oefenen voor een netjes resultaat. Na het aanbrengen, strijk je de kit glad met een spatel of een natte vinger voor een strakke afwerking.

Waarom kies je voor Fixami voor je kit?

Bij Fixami vinden we het belangrijk om jou de beste producten te bieden tegen scherpe prijzen. Daarom hebben we een groot assortiment aan kit, variërend in type, kleur en toepassing. En met onze snelle levering, kun je zo snel mogelijk aan de slag met je project. Of je nu op zoek bent naar sanitairkit, glaskit, montagekit of een andere soort, je vindt het bij ons. En heb je vragen of behoefte aan advies? Ons team van experts staat voor je klaar om je te helpen met je keuze.

79 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 4

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is