Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Handgereedschap

Als je denkt aan klussen, dan denk je automatisch aan handgereedschap. Het zijn de vertrouwde hulpmiddelen die elke professional of doe-het-zelver bij de hand heeft. Of je nu een ervaren klusser bent of iemand die net begint, handgereedschap is onmisbaar voor iedereen.

Kenmerken van kwalitatief handgereedschap

Handgereedschap omvat een breed scala aan tools, van schroevendraaiers tot tangen en van hamers tot zagen. Wat al deze gereedschappen gemeenschappelijk hebben, is dat ze gemaakt zijn om specifieke taken eenvoudiger en efficiënter te maken. Wanneer je kiest voor kwalitatief handgereedschap, let je op aspecten zoals materiaal, ergonomie en duurzaamheid. Het is immers belangrijk dat het gereedschap niet alleen goed in de hand ligt, maar ook lang meegaat en bestand is tegen de dagelijkse uitdagingen van het klussen. En wist je dat de oudste bekende gereedschappen zo'n 2,6 miljoen jaar oud zijn? Ze zijn gevonden in Afrika en waren waarschijnlijk bedoeld voor het hakken van vlees en botten!

Toepassingen en juiste gebruik van handgereedschap

Het mooie van handgereedschap is de veelzijdigheid. Of je nu iets wilt monteren, demonteren, meten, snijden of vastzetten; er is altijd wel een handgereedschap dat je daarbij kan helpen. Bij het gebruiken van handgereedschap is het belangrijk om altijd de veiligheidsvoorschriften in acht te nemen. Draag bijvoorbeeld beschermende kleding en brillen indien nodig en zorg dat je het gereedschap op de juiste wijze hanteert. Goed onderhoud, zoals het regelmatig schoonmaken en slijpen, zorgt ervoor dat je handgereedschap lang meegaat en altijd klaar is voor gebruik.

Waarom kiezen voor Fixami?

Bij het kiezen van het juiste handgereedschap wil je natuurlijk ook kunnen rekenen op een betrouwbare leverancier. Fixami biedt je niet alleen een groot online assortiment aan topkwaliteit handgereedschap, maar je profiteert ook van onze scherpe online prijzen. Of je nu op zoek bent naar die ene specifieke schroevendraaier of een complete gereedschapsset; je vindt het bij ons. Bovendien staan we bekend om onze top service. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Ons deskundige team staat altijd voor je klaar om je te helpen bij je keuze.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is