Handgereedschap

De huidige markt kent verschillende producten die werken op accu of elektriciteit en nemen daarmee de gebruiker véél werk uit handen. Tóch zijn er verschillende toepassingen te bedenken waarbij uitsluitend handgereedschappen gebruikt kunnen worden. In dat geval bent u óók bij Fixami.be bij het juiste adres.

Fixami.be beschikt namelijk over een flink assortiment handgereedschap, variërend van beitels, breekijzers en emmers, maar ook hamers, handzagen en diverse soorten tangen. Interesse? Twijfel dan niet – alleen bij Fixami.be geniet u van bijkomende voordelen als een zéér snelle bezorging (vóór 22:59 besteld is de volgende dag in huis), een grote deskundigheid en een vrijblijvend advies tijdens de aankoop.

Handgereedschap: wat is het?

Accu- en elektrisch gereedschap zijn dé toepassingen voor zware, professionele werkzaamheden, maar dit is vanzelfsprekend niet in alle gevallen de te gebruiken tool. Handgereedschap omvat alle gereedschappen die niet worden aangedreven door een spanningsbron en worden zodoende altijd door een hand bediend. Deze vorm van gereedschap verdwijnt nooit helemaal, omdat handgereedschap zéér nuttig is voor kleine klusjes en eenvoudige verrichtingen. Voorbeelden hiervan zijn handzagen, zakmessen en schroevendraaiers.

De verschillende soorten handgereedschap

Tijdens het klussen maken we dikwijls gebruik van verschillende soorten handgereedschap, waaronder handzagen, schroevendraaiers en zakmessen. Desondanks vallen ook producten als verfkrabbers, vijlen en moersleutels onder die noemer – simpelweg alle gereedschappen die met de hand worden bediend, zijn te omschrijven als handgereedschap

Wat zijn de voordelen van handgereedschap?

  • Handgereedschap is uitermate geschikt voor kleine klusjes;
  • Handgereedschap is prima voor eenvoudige verrichtingen;
  • Handgereedschappen zijn betrouwbaar en makkelijk te bedienen.

Ik ben geïnteresseerd: wat moet ik doen?

Bent u geïnteresseerd in een verfkrabber, vijf, moersleutel of zakmes? Tip: Verken dan het uitgebreide assortiment van Fixami.be. Hier vindt u een groot aanbod aan handgereedschappen van alleen de allerbeste kwaliteit. Bestel direct en vóór 22:59 en u ontvangt uw aankoop de volgende dag nog thuis. Vragen? Die zijn altijd welkom! Bel hiervoor naar 02 588 26 71.