Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Buizenschaar

Elke professional weet dat voor elke specifieke taak een specifiek gereedschap nodig is. En als het gaat om het snijden van buizen, staat de buizenschaar bovenaan de lijst. Dit handige gereedschap is een onmisbaar instrument voor iedereen die regelmatig met buizen werkt, of het nu gaat om sanitair, verwarming of een ander beroep waarbij nauwkeurig snijden van essentieel belang is.

De kracht van precisie: buizenschaar eigenschappen

Een buizenschaar is specifiek ontworpen voor het snijden van kunststofbuizen en slangen. Het mes is scherp en vaak voorzien van een ratelmechanisme, waardoor je met minimale inspanning een gladde en schone snede krijgt. Een ander belangrijk kenmerk is het veiligheidsslot, dat onbedoeld openen voorkomt. En wist je dat sommige buizenscharen een ingebouwd reservemes hebben? Dit zorgt ervoor dat je altijd een scherp mes bij de hand hebt, zelfs midden in een klus!

Hoe gebruik je de buizenschaar optimaal?

Begin altijd met een schone en rechte buis voor de beste resultaten. Plaats de buis tussen de kaken van de schaar en zorg ervoor dat de snijlijn op de gewenste plaats ligt. Knijp de handgrepen samen en laat het ratelmechanisme het zware werk doen. Het is belangrijk om gelijkmatige druk uit te oefenen en niet te haasten om een rechte snede te garanderen. Na het snijden kun je de randen eventueel bijwerken met een ontbraamgereedschap voor een nette afwerking.

Waarom je buizenschaar kopen bij Fixami?

De keuze voor het juiste gereedschap kan het verschil maken tussen een geslaagd project en onnodige frustraties. Bij Fixami ben je verzekerd van een groot online assortiment buizenscharen, geschikt voor diverse toepassingen. En omdat we weten dat tijd geld is, zorgen we voor een snelle levering. Zo kun je snel verder met jouw project. Combineer dit met onze scherpe online prijzen en je hebt alle reden om jouw volgende buizenschaar bij ons te bestellen. Want bij Fixami staat de professional altijd centraal.

Categorie

  18 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 1

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is