Accessoires

Fixami.be biedt u als klant een ruim, indrukwekkend assortiment aan allerhande gereedschappen, waaronder boormachines, zaagmachines en bouwradio’s. Deze basisuitvoeringen vormen slechts de basis voor de uit te voeren werkzaamheden. Veel gereedschappen zijn uit te breiden met diverse accessoires, zoals accu’s, bevestigingsmaterialen en koolborstels.

Geïnteresseerd in accessoires voor uw boormachine, laser of lijmpistool? Verken dan eens het ruime aanbod van Fixami.be. Of het nu gaat om toebehoren voor een geleiderail, accessoires voor multitool van Bosch óf verschillende bevestigingsmaterialen: u vindt het hier. Méér weten? Bel dan gerust naar 02 588 26 71: we voorzien u graag van passend advies betreffende uw aankoop.

Accessoires: wat zijn dit?

Accessoires zijn verschillende toebehoren voor de meest uiteenlopende stukken gereedschap. Zo zijn er accessoires voor zaagmachines, boormachines en slijpmachines, maar vallen ook standaardtoepassingen als potten lijm, schroeven en zelfs nietjes onder deze noemer. Deze accessoires maken het gebruik van uw favoriete stuk gereedschap aanzienlijk prettiger en zorgen ervoor dat er mogelijkheden zijn die met de standaard uitvoering simpelweg niet haalbaar zijn.

De verschillende soorten accessoires

Of het nu gaat om accessoires voor een boormachine, een mixer, een tanker of een specifiek type zaag – u vindt het bij Fixami.be. Hier treft u bovendien niet alleen accessoires gesorteerd voor diverse stukken gereedschap, maar ook toebehoren gecategoriseerd aan de hand van het desbetreffende merk. Fixami.be heeft accessoires voor onder meer Makita, DeWalt en Bosch.

Wat zijn de voordelen van accessoires?

  • Accessoires zorgen voor een verbreding van de doeleinden van uw favoriete stuk gereedschap;
  • Accessoires maken het gebruik van uw gereedschappen makkelijker;
  • Accessoires zijn verkrijgbaar voor verschillende toepassingen en namens diverse merken.

Ik ben geïnteresseerd: wat moet ik doen?

Geïnteresseerd in de aanschaf van diverse accessoires voor uw gereedschappen? Verken dan het complete assortiment van Fixami.be en profiteer direct van bijkomende voordelen als een snelle bezorging en een correcte deskundigheid. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen voor een deskundig advies: bel hiervoor naar 02 588 26 71 óf stuur een mailtje naar contact@fixami.be