NL

FR

Prijs

Buitenhaard

De buitenhaard is een stijlvol en functioneel element dat warmte en gezelligheid aan je buitenruimte toevoegt. Of je nu de kille avonden wilt trotseren of een sfeervolle ambiance wilt creëren voor buitenentertainment, een buitenhaard biedt je de mogelijkheid om het hele jaar door van je tuin of terras te genieten. Laten we de wereld van buitenhaarden eens nader bekijken.

Soorten en stijlen: vind jouw ideale buitenhaard

Buitenhaarden zijn er in diverse vormen, maten en stijlen, passend bij verschillende buitenruimtes en budgetten. Je kunt kiezen uit traditionele houtgestookte haarden, gas- of elektrische buitenhaarden. Elk type heeft zijn eigen charme en functionaliteit. Houtgestookte haarden bieden een authentieke ervaring met knapperende vlammen, terwijl gas- of elektrische haarden zorgen voor gemak en controle over de vlammen. Materialen variëren van klassiek steen en baksteen tot modern staal en glas. Het is interessant om op te merken dat sommige buitenhaarden zelfs zijn uitgerust met kookfuncties, waardoor je buiten kunt grillen en koken.

Veiligheid en installatie: tips voor de buitenhaard gebruiker

Veiligheid is essentieel bij het gebruik van een buitenhaard. Zorg ervoor dat de haard op een veilige afstand van bomen, struiken en andere brandbare materialen wordt geplaatst. Volg altijd de instructies van de fabrikant bij het installeren en aansteken van de haard. Een goede ventilatie en het gebruik van de juiste brandstof zijn ook belangrijk om rook en ongewenste geuren te minimaliseren. Het regelmatig schoonmaken en onderhouden van je buitenhaard verlengt niet alleen de levensduur, maar zorgt ook voor een veilige werking.

Koop jouw buitenhaard bij Fixami

Bij Fixami vind je een groot online assortiment buitenhaarden die perfect passen bij jouw buitenruimte en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een traditionele houtgestookte haard of een modern elektrisch model, je vindt het allemaal bij ons. Met onze scherpe online prijzen en snelle levering is het kiezen en kopen van een buitenhaard nog nooit zo eenvoudig geweest. En dankzij onze eigen voorraad zijn veel van onze buitenhaarden direct leverbaar, zodat je snel kunt genieten van de warmte en sfeer van je nieuwe haard. Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen? Onze top service en persoonlijk advies zijn slechts een telefoontje of klik verwijderd. Ontdek vandaag nog hoe een buitenhaard je buitenleven kan transformeren met Fixami!

29 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is