Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Decoupeerzaagblad

Decoupeerzaagbladen zijn essentiële onderdelen van je decoupeerzaag en bepalen in grote mate de kwaliteit en precisie van je zaagwerk. Of je nu hout, metaal, kunststof of een ander materiaal wilt zagen, er is altijd een passend decoupeerzaagblad dat je klus tot een succes maakt.

Belangrijkste eigenschappen van een decoupeerzaagblad

Decoupeerzaagbladen verschillen in materiaal, tandconfiguratie, lengte en breedte, elk met hun eigen voordelen. Het materiaal van het blad varieert van HCS (high carbon steel) voor zachtere materialen zoals hout, tot BIM (bi-metal) en HSS (high-speed steel) voor hardere materialen zoals metaal en kunststof. De tandconfiguratie bepaalt de snelheid en afwerking van de zaagsnede. Een leuk weetje: decoupeerzaagbladen zijn ontworpen om omhoog te zagen, waardoor het zaagstof naar boven wordt geblazen en je altijd een duidelijke zaaglijn hebt.

Juist gebruik en toepassingen van een decoupeerzaagblad

Het kiezen van het juiste decoupeerzaagblad voor jouw klus is cruciaal voor een optimaal resultaat. Voor grovere sneden in zacht materiaal kun je een blad met grote tanden gebruiken, terwijl voor fijne sneden in hard materiaal een blad met kleine tanden beter is. Het is ook belangrijk om het blad op de juiste snelheid te laten draaien en ervoor te zorgen dat het blad altijd goed bevestigd is.

Voordelen van kopen bij Fixami

Als je jouw decoupeerzaagbladen bij Fixami koopt, profiteer je van ons uitgebreide online assortiment en onze scherpe online prijzen. Met ons assortiment van topmerken vind je altijd het juiste blad voor jouw klus. Bovendien zijn onze producten direct leverbaar vanuit onze eigen voorraad, zodat je snel aan de slag kunt met jouw project. Voor al je vragen en advies staat ons team van specialisten klaar om je te helpen. Bij Fixami krijg je dus niet alleen de beste producten, maar ook top service.

107 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 5

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is