NL

FR

Prijs

  Laat nog 4 zien
  Laat nog 4 zien
  Laat nog 4 zien
  Laat nog 1 zien

Kantenfrees

Ben je een fanatieke doe-het-zelver of een professionele houtbewerker? Dan weet je dat de afwerking van de randen van een werkstuk het verschil kan maken tussen goed en geweldig. Hier komt de kantenfrees in beeld, een krachtig stuk gereedschap dat speciaal is ontworpen om de randen van houten objecten te bewerken. Maar wat maakt een kantenfrees zo bijzonder, en hoe kies je de juiste voor jouw project? Laten we dat samen ontdekken!

Kantenfrees: Meer dan gewoon randen afwerken!

Een kantenfrees is niet alleen bedoeld om randen af te werken. Het biedt je de mogelijkheid om allerlei soorten profielen te creëren, van eenvoudig afgerond tot complexe groeven. Met verschillende verwisselbare frezen en instelbare dieptes kun je een breed scala aan bewerkingen uitvoeren. De precisie en controle die een kantenfrees biedt, maken het tot een onmisbaar gereedschap voor iedereen die met hout werkt. Wist je trouwens dat een kantenfrees ook gebruikt kan worden om scharniergaten te frezen? Dat is nog eens veelzijdig!

Zo gebruik je een kantenfrees: Tips en tricks

Hoewel een kantenfrees een geweldig gereedschap is, vraagt het wel om de juiste aanpak. Allereerst is het belangrijk om de juiste frees te kiezen voor het gewenste profiel. Daarnaast moet je altijd in de juiste richting frezen, meestal tegen de klok in langs de buitenranden en met de klok mee langs de binnenranden. Zorg voor een constante snelheid en oefen niet te veel druk uit om een gelijkmatig resultaat te krijgen. En vergeet niet, veiligheid eerst! Draag altijd een veiligheidsbril en gehoorbescherming.

Koop jouw kantenfrees bij Fixami: Waarom wachten?

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw houtbewerkingsavontuur? Bij Fixami vind je een groot online assortiment aan kantenfrezen die passen bij zowel professionals als hobbyisten. En het beste van alles? Onze scherpe online prijzen maken het nog aantrekkelijker om vandaag jouw perfecte kantenfrees te vinden. Maar daar houdt het niet op! Dankzij onze snelle levering hoef je niet lang te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. En mocht je nog vragen hebben of persoonlijk advies nodig hebben, onze top service staat altijd voor je klaar. Maak vandaag nog de slimme keuze en ervaar zelf de voordelen van het kopen bij Fixami!

15 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 1

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is