Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Purpistool

Elke professional die werkt met isolatie of het afdichten van naden en kieren kent het belang van een kwalitatief purpistool. Dit gereedschap, dat speciaal is ontworpen voor het nauwkeurig aanbrengen van purschuim, is onmisbaar voor een strakke en nette afwerking van je klus.

Purpistool: Meer dan alleen een spuit

Een purpistool is specifiek ontworpen om purschuimbussen aan te sluiten en het schuim op een gecontroleerde manier aan te brengen. Het grote voordeel van een purpistool ten opzichte van de standaard spuitmond op een bus purschuim is de controle die je hebt over de hoeveelheid en de precisie van het aanbrengen. Bovendien is een goed purpistool ergonomisch ontworpen, wat het comfort tijdens langdurig gebruik verhoogt. Maar wist je dat een purpistool ook verspilling van purschuim vermindert? Dankzij de nauwkeurige dosering kun je precies de juiste hoeveelheid schuim aanbrengen, waardoor je minder restafval hebt.

Do's en don'ts bij het gebruik van een purpistool

Wanneer je een purpistool gebruikt, is het belangrijk om enkele richtlijnen te volgen voor het beste resultaat en een lange levensduur van het gereedschap. Zorg ervoor dat het pistool altijd schoon is voordat je een nieuwe bus purschuim aansluit. Gebruik speciale reiniger om het pistool na gebruik schoon te maken. Dit voorkomt uitharding van het schuim in het pistool. Bij het aanbrengen van het schuim, houd het pistool zo dicht mogelijk bij de te vullen ruimte. Dit vermindert de kans op luchtbellen en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het schuim. En vergeet niet: veiligheid eerst! Draag altijd handschoenen en een veiligheidsbril bij het werken met purschuim en het purpistool.

Waarom kiezen voor Fixami?

De keuze van het juiste purpistool is essentieel voor de kwaliteit van je werk. Daarom verdient het aanbeveling om een betrouwbare leverancier te kiezen. Bij Fixami profiteer je van een groot online assortiment. Dit betekent dat je altijd het purpistool vindt dat perfect past bij jouw klusbehoeften. Bovendien bieden we onze producten aan tegen scherpe online prijzen. Maar dat is nog niet alles. Dankzij onze eigen voorraad is jouw gewenste purpistool direct leverbaar. En mocht je nog vragen hebben, dan staan onze experts altijd klaar met persoonlijk advies. Kies voor kwaliteit, snelheid en deskundigheid. Kies voor Fixami!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is