NL

FR

Prijs

    Laat nog 1 zien

Gereedschapsgordel

Als professional weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je gereedschap snel bij de hand te hebben. Het laatste dat je wilt is kostbare tijd verliezen door te zoeken naar dat ene schroevendraaiertje of rolmaat. Hier komt de gereedschapsgordel om de hoek kijken: jouw persoonlijke gereedschapshulp die je altijd en overal bij je draagt.

Meer dan gewoon een gordel

Op het eerste gezicht lijkt een gereedschapsgordel misschien gewoon een eenvoudige riem met wat zakjes. Maar schijn bedriegt. De moderne gereedschapsgordel is ontworpen met oog voor detail. Vakken op maat voor specifieke gereedschappen, verstevigde naden om slijtage tegen te gaan en soms zelfs een plekje voor je smartphone of tablet. Daarnaast is het materiaal van groot belang. Velen zijn gemaakt van stevig leer of duurzaam nylon dat jarenlang meegaat. En wist je dat de eerste gereedschapsgordels oorspronkelijk werden gebruikt door cowboys in het Wilde Westen? Zij droegen ze niet voor gereedschap, maar voor hun munitie en pistolen!

Gereedschapsgordel: de juiste manier van dragen

Een gereedschapsgordel is pas echt effectief als je deze goed draagt. Idealiter hangt hij op heuphoogte, zodat je eenvoudig kunt bukken zonder dat hij in de weg zit. Daarnaast is het van belang om de gewichtsverdeling goed te hebben. Plaats zwaardere items dichtbij je lichaam en de lichtere aan de buitenkant. Dit zorgt voor een betere balans en minder belasting van je rug. Verder is het slim om je gereedschapsgordel naar eigen gebruik in te richten. Als je veel meet, zorg dan dat je rolmaat altijd binnen handbereik is. Als je vaak schroeft, plaats dan je schroevendraaiers centraal.

Waarom jouw gereedschapsgordel kopen bij Fixami?

Met het groot online assortiment van Fixami vind je altijd de gereedschapsgordel die perfect bij jouw werkzaamheden past. En dat ook nog eens tegen scherpe online prijzen. Maar dat is niet alles. Kies je voor Fixami, dan profiteer je van een snelle levering. Want met een eigen voorraad kunnen we direct leveren en hoef jij nooit lang te wachten op jouw ideale gereedschapsgordel. En heb je advies nodig of twijfel je over je keuze? Onze specialisten staan altijd klaar met persoonlijk advies om jou te helpen de juiste beslissing te nemen.

95 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 4

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is