Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Speedboor

Wanneer snelheid en precisie essentieel zijn voor je boorwerkzaamheden, is er één held die het klusje klaart - de speedboor. Speciaal ontworpen voor efficiëntie en nauwkeurigheid, is de speedboor een favoriet gereedschap onder vakmensen en doe-het-zelvers.

Ken je speedboor: Kracht en snelheid gecombineerd

Een speedboor, ook wel bekend als een spadeboor, heeft een uniek ontwerp dat zowel kracht als snelheid mogelijk maakt. Het platte blad zorgt voor brede gaten, terwijl de puntige tip helpt om de boor op zijn plaats te houden voor nauwkeurig boren. Dit maakt een speedboor ideaal voor taken zoals het boren van gaten voor pijpen of kabels. Een interessant detail is dat de speedboor is ontworpen om te werken als een schop - de vorm van het blad helpt om materiaal snel uit het geboorde gat te verwijderen.

Hoe gebruik je een speedboor?

De juiste toepassing van een speedboor hangt af van het materiaal waarmee je werkt. Ze zijn geweldig voor zacht hout, maar kunnen ook worden gebruikt voor bepaalde soorten kunststof en gipsplaat. Start altijd op een lage snelheid om te zorgen dat de boor op de juiste plaats blijft, verhoog vervolgens de snelheid om door het materiaal te snijden. Voor de beste resultaten, trek de boor regelmatig terug om het geboorde materiaal te verwijderen.

Kies Fixami voor je speedboor

Bij Fixami bieden we je een groot online assortiment aan speedboren. Of je nu een professional bent die hoge kwaliteit nodig heeft voor dagelijks gebruik, of een doe-het-zelver die een betrouwbare boor zoekt voor incidentele projecten, wij hebben de juiste speedboor voor jou. Bovendien profiteer je bij ons van scherpe online prijzen en snelle levering, omdat we veel van onze producten direct uit eigen voorraad kunnen leveren. Maak het jezelf makkelijk en kies voor de kwaliteit en service van Fixami.

35 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is