Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Chemische ankers

Chemische ankers, soms ook bekend als chemische bouten, zijn een must-have voor zware en specialistische bevestigingstaken. Ze worden vaak gebruikt in de bouw en renovatie om een sterke, permanente verbinding te maken in materialen zoals beton en natuursteen. Maar hoe werken ze? Het is eigenlijk vrij eenvoudig: je boort een gat, injecteert een chemische hars en plaatst vervolgens het anker. Terwijl de hars uithardt, wordt het anker veilig op zijn plaats gehouden.

Kenmerken van chemische ankers

Chemische ankers zijn bekend om hun superieure houdkracht. Ze maken een betrouwbare, trillingsbestendige verbinding die bestand is tegen zware lasten. Een van de geweldige dingen over chemische ankers is dat ze kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid aan materialen, waaronder beton, steen en metselwerk. Wist je trouwens dat chemische ankers oorspronkelijk in de jaren '60 werden geïntroduceerd voor de bouw van tunnels en bruggen?

Toepassingen en gebruik van chemische ankers

Chemische ankers zijn bij uitstek geschikt voor het bevestigen van zware voorwerpen, zoals balken, in beton of steen. Ze zijn ook ideaal voor gebruik in gescheurde en ongescheurde beton, en kunnen veilig worden gebruikt in gebieden waar trillingen of dynamische belastingen aanwezig zijn. Het is wel belangrijk om voor gebruik altijd de juiste maat boor te gebruiken en de instructies van de fabrikant op te volgen voor de uithardingstijd.

Waarom chemische ankers kopen bij Fixami

Op zoek naar hoogwaardige chemische ankers? Bij Fixami hebben we een groot online assortiment met opties voor elke klus. Ons assortiment is direct leverbaar vanuit onze eigen voorraad, dus je hoeft nooit lang te wachten op je bestelling. Daarnaast zorgen onze scherpe online prijzen ervoor dat je altijd waar voor je geld krijgt. En als je niet zeker weet welk chemisch anker je nodig hebt, staat ons deskundige team klaar om je persoonlijk advies te geven. Kies voor Fixami voor al je chemische ankerbehoeften!

25 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is