Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Schragen

Schragen, een essentieel onderdeel van de gereedschapsfamilie, zijn de stille helden in de werkplaats. Als je ooit zware objecten hebt moeten ondersteunen, hout hebt moeten zagen of een tijdelijk werkoppervlak hebt moeten creëren, dan weet je hoe onmisbaar een stevige schraag kan zijn. Ze bieden niet alleen ondersteuning, maar optimaliseren ook je werkruimte om efficiëntie en veiligheid te waarborgen.

Het fundament van elke werkplaats

Schragen zijn ontworpen om gewicht te dragen en stabiliteit te bieden. Ze zijn vaak gemaakt van stevig hout of metaal en hebben een A-vormig ontwerp dat ervoor zorgt dat ze niet gemakkelijk kantelen. De bovenkant heeft meestal een vlak oppervlak of een inkeping om materialen zoals planken of balken vast te houden. Sommige schragen zijn zelfs verstelbaar in hoogte, zodat je ze kunt aanpassen aan de specifieke eisen van je project. Hier is een verrassende nugget: schragen worden al eeuwenlang gebruikt, sommige historische versies werden zelfs ontdekt in oude Romeinse bouwplaatsen!

Veilig en effectief werken met schragen

Correct gebruik van schragen is cruciaal voor je veiligheid. Plaats ze altijd op een stabiele en vlakke ondergrond om wiebelen of kantelen te voorkomen. Wanneer je zware materialen op de schragen plaatst, verdeel het gewicht dan gelijkmatig om te voorkomen dat ze kantelen. Als je met elektrisch gereedschap werkt, zorg er dan voor dat je de schragen op voldoende afstand van het gereedschap plaatst om ongelukken te voorkomen. Vergeet niet dat, hoewel schragen robuust zijn, elk model een maximale draagkracht heeft. Overschrijd dit gewicht niet om de levensduur van je schragen te behouden en risico's te vermijden.

De Fixami belofte

Bij het kiezen van de juiste schragen voor jouw klus is het essentieel om niet alleen naar functionaliteit te kijken, maar ook naar duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bij Fixami profiteer je van een groot online assortiment schragen, geschikt voor elke klus en professional. Daarnaast zorgen we ervoor dat je altijd de beste deal krijgt met onze scherpe online prijzen. En laten we een ding niet vergeten: onze toewijding stopt niet bij de verkoop. Met onze top service en persoonlijk advies staan we altijd klaar om je te helpen, van keuze tot gebruik. Fixami is jouw partner in elke klus!

Categorie

  19 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 1

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is