Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Kruislijnlaser

Het kruishout is een onmisbaar gereedschap in de houtbewerkingswereld. Of je nu een professional bent of een hobbyist die graag met hout werkt, de kans is groot dat je dit unieke instrument in je gereedschapskist wilt hebben. Maar wat is een kruishout precies en waar gebruik je het voor? Laten we dit bijzondere gereedschap eens van dichterbij bekijken.

Ontdek het kruishout: meer dan een meetinstrument

Een kruishout is ontworpen om parallelle lijnen te markeren op houten oppervlakken. Het bestaat uit een lange rechte balk met een verstelbare arm, waarmee je de gewenste afstand kunt instellen voor het markeren van de lijn. Een interessant aspect van een kruishout is dat het eeuwen geleden al gebruikt werd door oude beschavingen voor bouw- en timmerwerk. De eenvoudige maar efficiënte ontwerpen van toen zijn nu nog steeds terug te vinden in de moderne varianten van het kruishout.

Hoe gebruik je een kruishout? Stap voor stap naar perfectie

Met een kruishout kun je nauwkeurig en snel parallelle lijnen markeren. Stel eerst de gewenste afstand in op de arm van het kruishout. Plaats vervolgens de rechte balk tegen de rand van het hout en verschuif de arm langs het oppervlak om de lijn te markeren. Dit gereedschap is ideaal voor het maken van schappen, kasten of andere meubelstukken waar precisie belangrijk is. Het gebruik van een kruishout bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een professionele afwerking van je houtbewerkingsprojecten.

Kies voor Fixami: jouw kruishout snel in huis

Wil je de precisie van een kruishout ervaren? Bij Fixami vind je een groot online assortiment van kruishouten. Of je nu een traditioneel houten model zoekt of een modern verstelbaar kruishout, wij hebben het voor je. En het beste deel? We bieden snelle levering direct uit eigen voorraad. Daarnaast profiteer je van scherpe online prijzen, waardoor je niet alleen een kwaliteitsgereedschap in huis haalt, maar ook nog eens geld bespaart. Fixami is jouw one-stop-shop voor alle soorten gereedschap, en onze top service en persoonlijk advies maken het winkelen voor je volgende kruishout een fluitje van een cent.

Categorie

  126 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 6

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is