Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Hamer

Of je nu een professionele timmerman bent, een doe-het-zelver of simpelweg een klusjesman in huis, je weet dat een hamer een onmisbaar stuk gereedschap is. Dit eenvoudige, maar krachtige stuk gereedschap heeft de kracht van de menselijke handen sinds de oudheid versterkt en is al eeuwenlang een symbool van bouw en creatie.

De veelzijdigheid van de hamer

Wanneer je denkt aan een hamer, stel je je waarschijnlijk een eenvoudig gereedschap voor met een houten handvat en een metalen kop. Maar de wereld van hamers is verrassend gevarieerd. Van klauwhamers, mokers tot rubberen hamers, elk type is speciaal ontworpen voor een specifieke klus. De materialen kunnen variëren, net als de vorm en het gewicht van de kop. Deze verschillen kunnen essentieel zijn voor bepaalde taken, zoals het inslaan van kleine spijkers, het breken van stenen of het vormgeven van metaal. Heb je je ooit afgevraagd waarom de achterkant van een klauwhamer gekromd is? Het is ontworpen om spijkers uit hout te trekken zonder het te beschadigen!

Veilig en effectief hamergebruik

Het lijkt misschien eenvoudig, maar het correct gebruiken van een hamer vereist wat kennis. Kies altijd de juiste hamer voor de klus. Een zware moker is bijvoorbeeld ideaal voor sloopwerk, terwijl een lichte klauwhamer perfect is voor fijn timmerwerk. Houd de hamer altijd stevig vast aan het uiteinde van het handvat voor maximale kracht en controle. Zorg er ook voor dat je met de volle kop van de hamer slaat en niet met een rand om ongelukken en schade te voorkomen. En onthoud altijd: veiligheid eerst! Gebruik indien nodig veiligheidsbril en handschoenen.

Waarom jouw hamer kopen bij Fixami?

Bij Fixami begrijpen we het belang van het hebben van het juiste gereedschap voor de klus. Met ons groot online assortiment vind je gegarandeerd de hamer die past bij jouw specifieke behoeften. Bovendien profiteer je van onze snelle levering, waardoor je in no-time aan de slag kunt met je project. Of je nu een specifiek merk, type of materiaal zoekt, wij hebben het allemaal. En mocht je advies nodig hebben, dan staat ons team van experts klaar om je te helpen. Kies voor kwaliteit, service en expertise. Kies voor Fixami!

197 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 9

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is