Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Moersleutel

Als er één gereedschap is dat in bijna elke gereedschapskist te vinden is, dan is het wel de moersleutel. Dit veelzijdige stuk gereedschap is al jarenlang de trouwe bondgenoot van professionals in tal van sectoren. Of je nu een loodgieter, automonteur of thuisklusser bent, de kans is groot dat je ooit wel eens een moersleutel in je handen hebt gehad.

De veelzijdigheid van de moersleutel

Een moersleutel is ontworpen om moeren en bouten van verschillende groottes vast te draaien of los te maken. Door het verstelbare mechanisme kun je met één enkele sleutel een reeks verschillende taken uitvoeren, wat het een ideaal gereedschap maakt voor diverse klussen. Meestal gemaakt van stevig staal, is het ontworpen om jarenlang mee te gaan en weerstand te bieden tegen roest en slijtage. En wist je dat de allereerste verstelbare moersleutel dateert uit de 19e eeuw? Sindsdien heeft dit bescheiden gereedschap zichzelf keer op keer bewezen.

Optimaal gebruik van je moersleutel

Hoewel een moersleutel relatief eenvoudig in gebruik is, zijn er enkele tips om het meeste uit dit gereedschap te halen. Zorg er altijd voor dat de bek van de sleutel goed op de moer of bout past voordat je kracht uitoefent. Dit voorkomt uitglijden en slijtage aan zowel het gereedschap als het bevestigingsmiddel. Draai de moer of bout altijd in de juiste richting; rechtsom om vast te draaien en linksom om los te maken. En zoals bij elk gereedschap, zorg ervoor dat je moersleutel na gebruik goed wordt opgeborgen en schoongemaakt om de levensduur te verlengen.

Fixami: dé plek voor je moersleutel

Op zoek naar een kwalitatieve moersleutel? Bij Fixami vind je een groot online assortiment aan moersleutels die direct leverbaar zijn uit eigen voorraad. Dat betekent dat je niet lang hoeft te wachten om je nieuwe gereedschap in gebruik te nemen. Bovendien bieden we persoonlijk advies aan al onze klanten, zodat je altijd zeker bent van de juiste keuze voor jouw specifieke behoeften. Kiezen voor Fixami betekent kiezen voor top service, scherpe online prijzen en natuurlijk de beste moersleutels op de markt. We staan voor je klaar!

71 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 3

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is