Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Sds plus boren

Zoek je krachtige boren voor je boorhamer die efficiënt werken in beton, steen of metselwerk? Maak kennis met de SDS Plus boren. Deze professionele gereedschappen zijn ontworpen voor de zwaarste klussen en maken je werk efficiënter en comfortabeler, ongeacht het materiaal dat je wilt bewerken.

De kracht van SDS Plus boren

SDS Plus boren zijn speciaal ontworpen voor gebruik met boorhamers en maken gebruik van een uniek systeem dat zorgt voor een efficiënte krachtoverdracht. Ze hebben een speciale schacht die zorgt voor een veilige verbinding tussen boor en boorhamer, en helpen bij het verminderen van trillingen tijdens het boren. Dit betekent meer comfort voor jou en minder slijtage voor je gereedschap. Leuk feitje: 'SDS' staat voor 'Steck - Dreh - Sitz', wat 'steek - draai - zit' betekent in het Duits, en dat beschrijft precies hoe je de boor in de boorhamer plaatst!

Het juiste gebruik van SDS Plus boren

Het gebruiken van SDS Plus boren is eenvoudig. Plaats de boor in de boorhamer, zorg ervoor dat deze goed vastzit en je bent klaar om te gaan! Of je nu wilt boren in beton, metselwerk of natuursteen, er is een SDS Plus boor voor elke taak. Zorg ervoor dat je de juiste boordiameter en lengte kiest voor de klus die je wilt uitvoeren. En onthoud: veiligheid komt altijd eerst. Gebruik altijd geschikte beschermende uitrusting tijdens het boren.

Waarom kiezen voor SDS Plus boren bij Fixami?

Wanneer je kiest voor Fixami, kies je voor een groot online assortiment en een snelle levering. Wij hebben een breed scala aan SDS Plus boren, dus je vindt zeker wat je zoekt, ongeacht je project. Onze ruime voorraad betekent dat we je bestelling snel kunnen verwerken en leveren, zodat je niet hoeft te wachten om aan de slag te gaan. Bovendien geniet je bij ons van concurrerende prijzen en professioneel advies, waardoor je altijd de beste keuze kunt maken. Kies voor kwaliteit, service en snelheid - kies voor Fixami!

365 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 16

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is