Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Steenknipper

Als je werkt in de bouw of je houdt van metselen als hobby, weet je hoe belangrijk een goede steenknipper is. Deze krachtige tool is essentieel voor het nauwkeurig snijden van bakstenen, klinkers, en tegels. Maar wat maakt een steenknipper zo speciaal? Lees verder en ontdek alles wat je moet weten over dit fascinerende stuk gereedschap.

De magie van de steenknipper: kracht ontmoet precisie

Een steenknipper bestaat uit een robuust frame met een scherp mes en een lange hendel, waardoor je met minimale inspanning kunt knippen. Het instelbare mes stelt je in staat om verschillende diktes en materialen te hanteren. Gemaakt van gehard staal, is de steenknipper ontworpen om jarenlang mee te gaan. En hier komt het interessante deel: sommige steenknippers kunnen maar liefst 20.000 knipbewegingen maken voordat ze aan vervanging toe zijn. Nu dat is pas indrukwekkend!

Gebruik je steenknipper als een pro: tips en trucs

De juiste techniek bij het gebruiken van een steenknipper kan het verschil maken tussen een perfect gesneden steen en een ongelukkige misser. Plaats de steen altijd stevig in de knipper en stel het mes correct in. Gebruik de hendel met geleidelijke druk en vermijd het gebruik van buitensporige kracht. Draag ook altijd de juiste bescherming, zoals veiligheidsbril en handschoenen. Zo ga je veilig en efficiënt te werk met jouw steenknipper!

Kies voor Fixami en win op alle fronten

Op zoek naar de perfecte steenknipper? Fixami biedt je een groot online assortiment, van instapmodellen tot professionele steenknippers. Onze scherpe online prijzen maken het kopen van een steenknipper nog aantrekkelijker. En laten we onze snelle levering niet vergeten! Dankzij onze eigen voorraad kunnen we je bestelling snel verzenden, zodat jij zonder vertraging aan de slag kunt. Kies Fixami en ervaar de top service die je verdient bij het kopen van jouw steenknipper.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is