Meetgereedschap

Laser- en meetinstrumenten vormen unieke gereedschappen. Ze zijn bruikbaar tijdens diverse klussen, waaronder het juist ophangen van schilderijen óf het correct plaatsen van foto’s en kasten. Daarnaast zijn ze hulpvaardig wanneer u bijvoorbeeld probeert een kamer te betegelen.

Fixami.be beschikt over een groot assortiment laser- en meetinstrumenten in alle soorten en maten. Daarbij profiteert u direct van de vele voordelen die de webshop heeft te bieden. Bestelt u vóór 22.59? Dan heeft u uw bestelling de dag daarna al in huis! Mocht u hulp nodig hebben tijdens het maken van een keuze voor de juiste laser- en meetinstrumenten? Neem dan – geheel vrijblijvend – contact op met onze helpdesk via 02 588 26 71. We helpen u vanzelfsprekend graag tijdens het maken van een keus!

Laser- en meetinstrumenten: wat zijn het?

Laser- en meetinstrumenten, bijvoorbeeld de kruislijnlaser, zijn dé instrumenten wanneer u probeert iets nauwkeurig te plaatsen of op te hangen. Derhalve komen deze gereedschappen veel voor tijdens het plaatsen van een kast of het ophangen van een schilderij: de juiste instrumenten besparen de gebruiker flink wat tijd.

De verschillende soorten laser- en meetinstrumenten

Laser- en meetinstrumenten bestaat in verschillende uitvoeringen. Voorbeelden hier van zijn afstandsmeters, kruislijnlasers en rioollasers. De lasers zelf zijn eenvoudig bedienbaar, gemakkelijk af te lezen en vast te maken voor diverse nauwkeurige metingen. Fixami.be beschikt over een collectie bestaande uit laser- en meetinstrumenten van diverse producenten, waaronder Leica en Bosch. Daarnaast vindt u bij ons ook de nodige accessoires voor een juiste toepassing van uw product.

Wat zijn de voordelen van laser- en meetinstrumenten?

  • Laser- en meetinstrumenten maken diverse uitlijnwerkzaamheden eenvoudiger;
  • Laser- en meetinstrumenten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Ik ben geïnteresseerd: wat moet ik doen?

Bent u geïnteresseerd in laser- en meetinstrumenten? Bestel ze via Fixami.be! Hier vindt u een groot assortiment aan kwalitatief hoogwaardige instrumenten die tegenover zeer aantrekkelijke prijzen worden verkocht. Bekijk direct het complete assortiment en twijfel niet!