NL

FR

Prijs

  Laat nog 5 zien
  Laat nog 1 zien
  Laat nog 1 zien
  Laat nog 5 zien

Brads

Brads, ook wel bekend als afwerkspijkers, zijn een essentieel onderdeel van elke professionele of doe-het-zelf gereedschapskist. Ze zijn ontworpen voor de fijnere details van je projecten, waar gewone spijkers te groot of te zwaar zouden zijn. Ze zijn dun, klein en hebben meestal een kleine kop, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor afwerkingswerkzaamheden waarbij je wilt dat de nagels onopvallend zijn.

De fijne details van brads

Brads variëren in lengte van ongeveer 10 tot 50 mm, en hun diameter is vaak minder dan 1 mm. Ze zijn meestal gemaakt van staal en worden vaak gebruikt in combinatie met een tacker voor het inbrengen. Dit maakt het werken met brads snel en efficiënt, met minimale schade aan het hout. Wist je dat de term "brad" komt van het Oudnoorse woord "broddr", wat "punt" of "stekel" betekent?

Waar en hoe je brads gebruikt

Brads zijn perfect voor gedetailleerd timmerwerk en afwerkingsprojecten zoals het bevestigen van sierlijsten, plinten en andere soorten fijn houtwerk. Ze zijn ook ideaal voor het bevestigen van dunne of delicate materialen die kunnen splijten met grotere nagels. Bij het gebruik van brads is het belangrijk om ze recht en zo dicht mogelijk bij de rand in te brengen om splijten van het hout te voorkomen.

Waarom je brads bij Fixami zou moeten kopen

Zoek je naar kwaliteitsbrads voor je volgende project? Bij Fixami hebben we een groot online assortiment aan brads, zodat je altijd de perfecte maat en stijl voor jouw specifieke klus kunt vinden. En dankzij onze eigen voorraad kunnen we een snelle levering garanderen - geen wachten, geen gedoe, alleen de gereedschappen die je nodig hebt, precies wanneer je ze nodig hebt. Daarnaast bieden we scherpe prijzen die je bankrekening zeker zal waarderen. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste brads? Ons ervaren team staat klaar om je persoonlijk advies te geven. Maak vandaag nog je keuze bij Fixami voor al je behoeften op het gebied van brads!

197 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 9

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is