Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Hollewandanker

Wil je iets ophangen of bevestigen aan een holle wand? Dan zijn hollewandankers je beste vriend. Deze speciaal ontworpen ankers geven je de kracht en stabiliteit die je nodig hebt om bijna alles aan je gipsplaat of andere holle wanden te bevestigen, van een simpele fotolijst tot een zware plank of tv-beugel.

De kracht achter je project - De eigenschappen van hollewandankers

Hollewandankers zijn gemaakt om een stevige houvast te bieden in materialen die anders misschien niet sterk genoeg zouden zijn om het gewicht van je project te dragen. Ze zijn ontworpen om uit te zetten en zich achter de wand vast te grijpen, waardoor ze een stevige en veilige verbinding bieden. Hoewel ze een kleine held van de bouwwereld zijn, weten veel mensen niet dat de hollewandanker oorspronkelijk is ontworpen voor gebruik in de ruimtevaartindustrie, waar ze werden gebruikt om componenten in lichte maar sterke aluminium structuren te bevestigen.

Optimaal gebruik en toepassingen van hollewandankers

Hollewandankers zijn perfect voor het bevestigen van items aan holle wanden, zoals gipsplaten. Ze zijn ideaal voor het ophangen van planken, spiegels, kunstwerken en nog veel meer. Het juiste gebruik van hollewandankers vereist nauwkeurige metingen en boren, evenals een zorgvuldige installatie om ervoor te zorgen dat ze correct uitbreiden en grip krijgen op de achterkant van je muur. Het is ook belangrijk om het juiste type en de juiste maat van de hollewandanker voor je specifieke project te kiezen.

Waarom hollewandankers kopen bij Fixami?

Fixami biedt een groot online assortiment van hollewandankers in alle soorten en maten, wat betekent dat je bij ons altijd het perfecte anker voor je project kunt vinden. Onze scherpe online prijzen zorgen ervoor dat je altijd de beste deal krijgt. En met onze snelle levering, kun je er zeker van zijn dat je je hollewandankers snel in handen hebt, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je project. Dus of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, Fixami is de perfecte plek om je hollewandankers te kopen.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is