Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Voordeel voor de zakelijke klant

Op rekening kopen?

Wil je als bedrijf of (semi-)overheidsinstelling gemakkelijk online bij Fixami bestellen en later betalen? No worries, wij regelen het voor je! Vul ons contactformulier in en kies als onderwerp "Bestellen, wijzigen en annuleren". In het veld "Mijn vraag" laat je ons weten hoeveel je van plan bent uit te geven in onze shop. 

Binnen één werkdag hoor je van ons, tenzij je maandelijkse geschatte uitgaven onder de 450 euro vallen. In dat geval moeten we je helaas teleurstellen en kunnen we je aanvraag niet verwerken. Zodra we groen licht geven, ontvang je een bevestiging met alle details. Maar let op, door op factuur te betalen, geef je aan dat je onze Algemene Voorwaarden hebt gelezen en zonder twijfel hebt geaccepteerd. Dus waar wacht je nog op? Laat die facturen maar rollen en geniet van het gemak bij Fixami!

Ben je een bestaande klant en staat op rekening kopen er voor jou niet bij? Neem contact op met onze salesafdeling +31 13 4400380 en zij regelen het voor je! 

Offerte nodig? 

Bestel voor minimaal €700 (excl. btw) en minimaal drie producten. 

Vul ons contactformulier in met "Bestellingen, wijzigingen en annuleringen" als onderwerp. Geef je gewenste producten en aantallen door. Wij sturen je snel een offerte met korting. Let's go!

Ben jij die klant die op rekening mag kopen of heb je een lopende offerte en hier een vraag over? Neem dan contact op met de sales afdeling  +31 13 4400380, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30-17:00.

Reparatieservice 

Ook al ben je nog zo zuinig op je gereedschap, natuurlijk gaat er ook wel eens iets kapot. Geen probleem! Fixami kan je defecte gereedschap perfect repareren. We repareren machines van alle grote merken zoals Bosch, Milwaukee, Metabo, Hikoki, Makita, DeWalt en nog veel meer! Lees hier hoe je gebruik kan maken van deze service. 

Garantie

Wij geven je op alle bij ons aangekochte machines 1 jaar garantie. Er zijn merken die een verlengde garantietermijn tot wel 3 jaar bieden. Registreren bij de fabrikant voor de verlengde garantie is daarvoor in sommige gevallen nodig. Indien een product dat binnen de garantieperiode valt niet meer gerepareerd kan worden, kan Fixami besluiten een afschrijving toe te passen. Voor meer informatie over garantie of het aanvragen van de garantie verwijzen wij je door naar de garantiepagina.

BTW verleggen 

Is jouw bedrijf gevestigd en geregistreerd in België en ben je ondernemer voor de btw? Dan is het mogelijk om bij ons producten te bestellen met daarbij de btw te verleggen. Je maakt dan gebruik van de intracommunautaire prestatie (ICP), waardoor de btw verlegd regeling wordt toegepast. Lees meer over aankopen doen zonder BTW. 

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is