NL

FR

Prijs

Rioolontstopper

Elke professional of huiseigenaar kent het ongemak van een verstopte afvoer of riool. Het water loopt niet meer goed weg, onaangename geurtjes vullen de lucht en al snel heb je een overstroming op de loer. Dit is waar de rioolontstopper zijn entree maakt. Als onmisbaar gereedschap biedt de rioolontstopper de oplossing voor deze vervelende problemen, zonder dat je meteen een dure loodgieter hoeft in te schakelen.

Het machtige mechanisme van de rioolontstopper

Een rioolontstopper is veel meer dan een simpele stok met een rubberen zuignap aan het uiteinde. De moderne rioolontstopper kan mechanisch of elektrisch zijn en is ontworpen om diep in de leidingen te reiken en de meest hardnekkige blokkades te verwijderen. Ze zijn vaak uitgerust met roterende spiralen die zich een weg banen door het afval en de verstopping verpulveren. De flexibiliteit van de spiraal zorgt ervoor dat het door de bochten en wendingen van de leidingen kan manoeuvreren. Interessant genoeg werden de eerste ontstoppers gemaakt van varkenshaar, wat als een natuurlijke borstel werkte om blokkades te verwijderen!

Veilig en effectief ontstoppen

Om je rioolontstopper optimaal te benutten, is het essentieel om voorzichtig te werk te gaan. Steek de spiraal in de verstopte leiding en draai langzaam met de klok mee. Voor elektrische ontstoppers, zorg ervoor dat je de snelheid en rotatie aanpast aan de ernst van de verstopping. Vermijd het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen direct voor of na het gebruik van de ontstopper, omdat deze de leidingen kunnen beschadigen. Na gebruik is het altijd een goed idee om de ontstopper schoon te maken en te desinfecteren om hygiënisch te blijven werken.

Fixami: de ontstoppingspartner waarop je kunt vertrouwen

Waarom kiezen professionals en doe-het-zelvers voor Fixami als het gaat om het aanschaffen van een rioolontstopper? Allereerst bieden wij een groot online assortiment van de beste merken en typen ontstoppers die passen bij elk budget en elke klus. En dankzij onze eigen voorraad is een snelle levering gegarandeerd, waardoor je verstoppingsprobleem in een mum van tijd opgelost kan zijn. Onze scherpe online prijzen zorgen ervoor dat je altijd waar voor je geld krijgt. Maar het stopt niet bij het product zelf. Ons toegewijde team staat altijd klaar om je van persoonlijk advies te voorzien, om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Bij Fixami kun je rekenen op kwaliteit, snelheid en top service!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is