Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Schroevendraaierset

Elke vakman kent het belang van een goed afgewerkt oppervlak. Of je nu een muur voorbereidt voor een laag verf of oneffenheden uit pleisterwerk haalt, een schuurbord is je beste vriend in deze klussen. Dit eenvoudige, maar effectieve gereedschap speelt een cruciale rol in de afwerking en voorbereiding van oppervlakken.

Wat maakt een schuurbord onmisbaar?

De kracht van een schuurbord zit hem in zijn eenvoud en functionaliteit. Bestaande uit een plat, rechthoekig bord met een handvat, biedt het de gebruiker volledige controle tijdens het schuren. De ruwe oppervlakte van het bord is ideaal voor het egaliseren van pleisterwerk, stucwerk en andere oppervlakken. Hoewel het ontwerp door de jaren heen weinig is veranderd, is de efficiëntie ervan alleen maar toegenomen dankzij de verbeterde materialen en technieken. Een leuk detail: vroeger maakten vaklieden hun eigen schuurborden van oude houten planken en bevestigden daar schuurpapier aan, om zo het perfecte oppervlak te creëren.

De kunst van het schuren

Het lijkt misschien een eenvoudige taak, maar het correct gebruiken van een schuurbord vereist een bepaalde techniek. Begin altijd met een schone ondergrond en zorg ervoor dat het te schuren oppervlak vrij is van vuil of stof. Plaats het schuurbord plat op het oppervlak en beweeg in cirkelvormige bewegingen voor het beste resultaat. Door gelijkmatige druk uit te oefenen, voorkom je oneffenheden en bereik je een mooi, egaal resultaat. Afhankelijk van het soort klus kun je kiezen voor schuurborden met verschillende grofheden.

Waarom kiezen voor Fixami?

Als je op zoek bent naar een kwalitatief schuurbord, ben je bij Fixami aan het juiste adres. Dankzij ons groot online assortiment vind je altijd het schuurbord dat past bij jouw specifieke klus. En met onze garantie op snelle levering hoef je nooit lang te wachten voordat je aan de slag kunt. Maar dat is niet alles. We bieden ook scherpe online prijzen en een top service. Kortom, voor professionaliteit en kwaliteit kies je voor Fixami.

130 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 6

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is