Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Veiligheidshesje

Zichtbaarheid is een cruciaal aspect in de wereld van vakmanschap en bouw. In drukke en potentieel gevaarlijke omgevingen zorgt een veiligheidshesje ervoor dat je opvalt en beschermd blijft. Of je nu aan de weg werkt, een bouwplaats beheert of simpelweg jezelf wilt beschermen tijdens donkere uren, een veiligheidshesje is een must-have in je gereedschapskist.

Zichtbaar en veilig met stijl

De belangrijkste eigenschap van een veiligheidshesje is natuurlijk de hoge zichtbaarheid. Dankzij de fluorescerende kleuren en reflecterende strepen ben je altijd duidelijk zichtbaar, zelfs bij weinig licht. Deze hesjes zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam, gemaakt van materialen die bestand zijn tegen de ontberingen van de werkomgeving. Bovendien zijn ze vaak lichtgewicht en ademend, wat zorgt voor optimaal comfort gedurende de dag. En een leuk feitje: wist je dat in veel Europese landen automobilisten verplicht zijn om een veiligheidshesje in hun auto te bewaren voor noodsituaties?

Hoe draag je jouw veiligheidshesje?

Het is essentieel dat je veiligheidshesje goed past. Het moet ruim genoeg zijn om over andere kledingstukken te dragen, maar mag niet zo los zitten dat het in de weg zit of vast komt te zitten in machines. Daarnaast moet het hesje volledig gesloten zijn om maximale zichtbaarheid te garanderen. Het is ook aan te raden om regelmatig de staat van je hesje te controleren. Door slijtage of vuil kunnen de reflecterende eigenschappen verminderen. Vervang een versleten hesje dus op tijd voor optimale veiligheid.

Waarom Fixami voor jouw veiligheid kiest

Als je op zoek bent naar het perfecte veiligheidshesje, dan ben je bij Fixami aan het juiste adres. Met ons groot online assortiment vind je altijd het hesje dat past bij jouw specifieke behoeften. En het beste? Dankzij onze scherpe online prijzen ben je verzekerd van een topdeal. Wij begrijpen hoe belangrijk jouw veiligheid is. Daarom hebben wij enkel de beste producten in huis, direct leverbaar en altijd van de hoogste kwaliteit. Vertrouw op Fixami voor jouw veiligheid op de werkvloer en daarbuiten.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is