Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Lijm

Het verbinden van materialen is een essentieel onderdeel van veel projecten, of het nu gaat om een doe-het-zelf klus, een ambachtelijk project, of het repareren van een gebroken voorwerp. En wat is een betere manier om dat te doen dan met lijm? Lijm is een veelzijdig product dat wordt gebruikt om twee oppervlakken permanent of tijdelijk aan elkaar te bevestigen. Afhankelijk van je behoeften zijn er verschillende soorten lijm beschikbaar, elk met hun unieke eigenschappen en toepassingen.

Het veelzijdige karakter van lijm

Er zijn veel verschillende soorten lijm, elk met hun unieke kenmerken. Er zijn bijvoorbeeld superlijmen, die zeer snel drogen en sterk zijn, maar ook flexibele lijmen, die bedoeld zijn om materialen te verbinden die enige beweging nodig hebben. Er zijn ook waterbestendige lijmen, die ideaal zijn voor gebruik in vochtige omgevingen. De keuze van lijm hangt volledig af van het type materiaal dat je wilt verbinden en de omstandigheden waarin het zal worden gebruikt. Wist je dat de oudste bekende lijm ter wereld ongeveer 200.000 jaar oud is en is gemaakt van berkenbast?

De kunst van het lijmen

Lijmen is een vrij eenvoudig proces, maar er zijn een paar dingen die je in gedachten moet houden. Zorg er altijd voor dat de oppervlakken die je wilt verbinden schoon en droog zijn. Breng vervolgens de lijm gelijkmatig aan op beide oppervlakken en druk ze stevig tegen elkaar. Afhankelijk van het type lijm dat je gebruikt, moet je mogelijk enige tijd wachten tot de lijm volledig droog is.

Waarom kiezen voor Fixami voor je lijm?

Als je op zoek bent naar de perfecte lijm voor jouw project, dan heeft Fixami precies wat je nodig hebt. We hebben een groot online assortiment aan lijmen, van superlijm tot flexibele lijm en alles daartussenin. En met onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je de beste deal krijgt. En dat is nog niet alles, we bieden ook persoonlijk advies om je te helpen de beste lijm voor jouw project te kiezen. En met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om aan de slag te gaan. Kies voor Fixami voor al je lijmnoden!

80 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 4

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is