NL

FR

Prijs

Drevel

Wanneer je werkt aan fijn timmerwerk of houtbewerking, dan ken je het belang van een onberispelijke afwerking. Spijkers of schroeven die uitsteken kunnen niet alleen een doorn in het oog zijn, maar ook gevaarlijk. Hier komt de drevel, een essentieel stukje gereedschap voor elke vakman en doe-het-zelver, van pas.

De onderschatte kracht van de drevel

Een drevel is een eenvoudig handgereedschap, vaak gemaakt van gehard staal, met een smal, scherp uiteinde en een brede, platte basis. De primaire functie? Het dieper indrijven van spijkers in hout zodat ze onder het oppervlak vallen en vervolgens kunnen worden opgevuld voor een gladde afwerking. Er zijn verschillende maten beschikbaar, zodat je altijd de juiste drevel voor de klus bij de hand hebt. Hoewel het een bescheiden stuk gereedschap is, kan de juiste drevel het verschil maken tussen een amateuristisch en een professioneel resultaat. En, voor degenen die van een stukje historie houden, de drevel is al eeuwenlang een onmisbaar gereedschap in de gereedschapskist van timmerlieden over de hele wereld.

Meester van de afwerking: hoe gebruik je een drevel?

De drevel is gemakkelijk te gebruiken. Plaats het scherpe uiteinde op de kop van de spijker die je dieper wilt indrijven. Geef vervolgens met een hamer een zachte tik op de brede basis van de drevel. Zorg ervoor dat je de drevel recht houdt om te voorkomen dat je het hout beschadigt. Zodra de spijker onder het oppervlak is, kun je het gat opvullen met houtvulmiddel voor een onzichtbare afwerking. Voila! Een vlekkeloze afwerking in slechts een paar seconden.

Waarom je drevel bij Fixami moet kopen

Op zoek naar de perfecte drevel voor jouw klus? Bij Fixami bieden we een groot online assortiment aan, zodat je altijd vindt wat je zoekt. En met onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt. Maar er is meer! Onze snelle levering zorgt ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan. En heb je vragen of advies nodig? Ons deskundige team biedt altijd persoonlijk advies, zodat je met vertrouwen kunt kiezen. Met Fixami ben je verzekerd van topkwaliteit en uitstekende service, elke keer weer!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is