Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Veiligheidshelm

Werk je regelmatig in een omgeving waar het risico van vallende objecten of stoten tegen harde oppervlakken bestaat? Dan weet je als geen ander hoe essentieel het is om je hoofd te beschermen. Een veiligheidshelm is niet zomaar een stuk gereedschap; het is een levensreddend hulpmiddel dat je beschermt tegen potentieel ernstig hoofdletsel.

Het ontwerp achter de bescherming

Een veiligheidshelm is ontworpen om robuuste bescherming te bieden. De harde schaal aan de buitenkant absorbeert de impact van een klap, terwijl de zachte voering aan de binnenkant de schok dempt en verspreidt over een groter oppervlak. Moderne helmen zijn vaak uitgerust met een verstelbaar harnas zodat ze comfortabel en veilig op je hoofd passen, ongeacht je hoofdformaat. Ventilatieopeningen zijn ook vaak aanwezig om oververhitting te voorkomen tijdens lange werkuren. En geloof het of niet, de felgekleurde of reflecterende helmen die je vaak ziet, zijn niet alleen voor de stijl; ze zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent, zelfs in omstandigheden met weinig licht.

Veiligheidshelm: gebruik het goed, gebruik het altijd

Het is cruciaal om je veiligheidshelm correct te dragen en te gebruiken. Zorg ervoor dat het harnas goed is afgesteld zodat de helm stevig op je hoofd zit zonder te strak of te los te zijn. Een loszittende helm kan je zicht belemmeren of zelfs van je hoofd vallen bij de geringste beweging. Bovendien verliest een helm die is gevallen of beschadigd zijn beschermende eigenschappen. Vervang je helm dus regelmatig, vooral na een impact, en bewaar hem op een veilige, droge plek uit direct zonlicht en extreme temperaturen.

De voordelen van kopen bij Fixami

Als het gaat om je veiligheid, wil je alleen het beste. Bij Fixami begrijpen we dit volkomen. Met ons groot online assortiment aan veiligheidshelmen vind je altijd het perfecte model dat past bij jouw specifieke behoeften en werkomstandigheden. Bovendien zorgen onze scherpe online prijzen ervoor dat veiligheid niet ten koste gaat van je portemonnee. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te voorzien van persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke keuze maakt. Bescherm jezelf vandaag nog en kies voor de kwaliteit en service van Fixami.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is