Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Onkruidsteker

Als professional weet je dat onkruid een hardnekkig probleem kan zijn. Gelukkig is er de onkruidbrander, een effectieve en milieuvriendelijke manier om van onkruid af te komen. Of je nu een landschapsarchitect, tuinman of een doe-het-zelver bent, de onkruidbrander is jouw bondgenoot tegen ongewenste planten. Lees verder en ontdek wat deze tool zo speciaal maakt!

Onkruidbrander: jouw vurige partner tegen ongewenst groen

De onkruidbrander maakt gebruik van hitte om onkruid te vernietigen, zonder dat er chemicaliën aan te pas komen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, van gasgestookte branders tot elektrische opties. Sommige onkruidbranders zijn zelfs uitgerust met diverse mondstukken voor verschillende soorten onkruid. Het interessante feit is dat de intense hitte niet alleen het zichtbare deel van het onkruid vernietigt, maar ook de wortels, waardoor het onkruid minder snel terugkomt.

Hoe de onkruidbrander gebruiken: do's en don'ts

Een onkruidbrander is eenvoudig te gebruiken, maar veiligheid staat voorop. Volg altijd de instructies van de fabrikant en draag beschermende kleding. Richt de vlam nauwkeurig op het onkruid en vermijd schade aan omliggende planten. Het is niet nodig om het onkruid volledig te verbranden; even blootstellen aan de hitte is meestal voldoende. Na gebruik is het belangrijk om eventuele resten op te ruimen voor een nette afwerking van je klus.

Waarom jouw onkruidbrander bij Fixami kopen?

Fixami is de plek voor professionals die op zoek zijn naar kwaliteitsgereedschap. Als je kiest voor een onkruidbrander uit ons groot online assortiment, profiteer je van scherpe online prijzen en snelle levering. Onze eigen voorraad garandeert dat jouw onkruidbrander direct leverbaar is, zodat je snel aan de slag kunt gaan. Heb je advies nodig bij je keuze? Onze experts staan klaar met persoonlijk advies om je te helpen de juiste onkruidbrander te vinden. Kies voor Fixami en maak onkruidbestrijding een fluitje van een cent!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is