Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Overall

Als vakman of vakvrouw weet je hoe belangrijk het is om je lichaam te beschermen tijdens het werk. Niet alleen voor je veiligheid, maar ook om je kleding te sparen. Daarvoor is de overall: een veelzijdig stuk werkkleding dat je van top tot teen bedekt en beschermt tegen de uitdagingen van jouw vakgebied.

Wat maakt een goede overall uit?

De overall, ook wel bekend als een jumpsuit of tuinbroek, is ontworpen om het gehele lichaam te bedekken, van je schouders tot je enkels. Het biedt bescherming tegen vuil, stof, vonken en andere risico's die je op de werkvloer kunt tegenkomen. Gemaakt van duurzame materialen zoals katoen, polyester of een combinatie daarvan, is een overall bestand tegen slijtage en kan hij tegen een stootje. Veel overalls zijn voorzien van handige zakken, zodat je je gereedschap en andere benodigdheden gemakkelijk bij de hand kunt houden. Het is verbazingwekkend dat overalls oorspronkelijk werden gedragen door piloten en monteurs tijdens de Eerste Wereldoorlog om hun kleding te beschermen tegen olie en vuil.

De kunst van het dragen en gebruiken van een overall

Het juiste gebruik van een overall gaat verder dan alleen het aantrekken. Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest voor optimaal comfort en bewegingsvrijheid. Een te strakke overall kan je bewegingen beperken, terwijl een te losse overall gevaarlijk kan zijn rond draaiende machines. Sluit alle ritsen en knopen om maximale bescherming te garanderen. En vergeet niet je overall regelmatig te wassen om opgebouwd vuil en potentieel schadelijke stoffen te verwijderen. Zo blijf je veilig en ziet je overall er elke dag weer fris uit.

Waarom kiezen voor Fixami voor jouw overall?

Kiezen voor Fixami betekent kiezen voor kwaliteit. Met een groot online assortiment van overalls, vind je altijd de perfecte fit voor jouw beroep en voorkeuren. En dankzij onze scherpe online prijzen, krijg je altijd waar voor je geld. Bovendien staan we bekend om onze snelle levering, zodat je nooit lang hoeft te wachten op je nieuwe werkkleding. Onze experts staan klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en onze top service zorgt ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.

35 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is