Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Schroevendraaiers

In de wereld van gereedschap is er één tool die bijna iedereen wel kent: de schroevendraaier. Ongeacht of je een professional bent of gewoon af en toe wat klusjes in huis doet, de schroevendraaier is een essentieel stuk gereedschap dat in geen enkele gereedschapskist mag ontbreken.

De veelzijdige wereld van schroevendraaiers

Schroevendraaiers zijn er in alle soorten en maten, ontworpen om aan elke behoefte te voldoen. Van de klassieke platte en kruiskop tot gespecialiseerde varianten zoals de Torx of Pozidriv. Het handvat is zo ontworpen dat het comfortabel in de hand ligt en maximale draaikracht biedt, terwijl het metalen deel is gemaakt van gehard staal voor duurzaamheid en kracht. Maar wist je dat de allereerste schroevendraaiers in de vroege 15e eeuw werden gebruikt in Europa? Ze waren oorspronkelijk bedoeld voor het draaien van schroeven in harnassen en wapens.

Tips voor het gebruik van schroevendraaiers

Om het meeste uit je schroevendraaier te halen, is het belangrijk om de juiste te kiezen voor de taak. Gebruik altijd de juiste maat en type voor de schroef om beschadiging van zowel het gereedschap als de schroef te voorkomen. Draai de schroevendraaier met een constante druk en zorg ervoor dat de punt goed in de schroef past om uitglijden te voorkomen. Voor elektrische klussen zijn er speciale VDE-gekeurde schroevendraaiers beschikbaar, die je beschermen tegen elektrische schokken.

Kies voor kwaliteit bij Fixami

Bij Fixami vinden we het belangrijk dat je gereedschap van topkwaliteit in handen krijgt. Daarom garanderen we snelle levering dankzij onze eigen voorraad. Ons groot online assortiment zorgt ervoor dat je altijd de schroevendraaier vindt die perfect past bij jouw klus. En dat allemaal tegen scherpe online prijzen. Bovendien, als je twijfelt over welke schroevendraaier het beste bij je past, staat ons team voor je klaar met persoonlijk advies. Dat is de betrouwbaarheid en service van Fixami!

329 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 14

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is