Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Purschuim

Purschuim, een materiaal dat misschien wel bekender is dan je denkt, is een veelzijdig isolatie- en vulmiddel dat wordt gebruikt in de bouw en doe-het-zelf projecten. Deze speciale schuimsoort is onmisbaar voor het afdichten, isoleren en vullen van gaten en scheuren. Als je ooit in een situatie bent geweest waar je een naad moest dichten of isoleren, dan ben je waarschijnlijk al bekend met purschuim. Maar wat maakt het zo speciaal? Lees verder en ontdek meer over deze fantastische bouwtool.

De magie van purschuim

Purschuim is een polyurethaanschuim dat uithardt als het in contact komt met vocht, waardoor het zich kan uitbreiden om holtes en gaten te vullen. Het wordt vaak gebruikt om thermische en akoestische isolatie te bieden. Purschuim is verkrijgbaar in verschillende soorten en dichtheden, afhankelijk van de toepassing, zoals voor ramen, deuren of muren. Interessant is dat purschuim zelfs kan helpen bij het verminderen van energieverlies in een gebouw, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor isolatie.

Hoe gebruik je purschuim?

Het aanbrengen van purschuim is relatief eenvoudig, maar je moet wel enkele veiligheidsmaatregelen in acht nemen. Zorg ervoor dat je beschermende kleding draagt, omdat het schuim aan de huid kan kleven en moeilijk te verwijderen is. Gebruik een purschuimpistool om het schuim nauwkeurig aan te brengen en vul het gat of de spleet geleidelijk. Het schuim zal uitzetten, dus je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig. Na het aanbrengen, laat je het schuim uitharden en snijd je overtollig materiaal weg. Of je nu een lek wilt dichten of extra isolatie aan je huis wilt toevoegen, purschuim kan de klus klaren.

Koop purschuim bij Fixami voor je volgende project

Ben je op zoek naar purschuim voor je volgende project? Bij Fixami hebben we een groot online assortiment aan purschuim, zodat je altijd het juiste type kunt vinden dat aan je behoeften voldoet. We bieden niet alleen scherpe online prijzen, maar garanderen ook snelle levering zodat je meteen aan de slag kunt. Onze persoonlijke service staat altijd klaar om je te adviseren en te zorgen dat je het juiste product kiest. Ontdek de veelzijdigheid van purschuim en laat Fixami je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw project.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is