NL

FR

Prijs

Petten

Of je nu buiten aan het werk bent onder de brandende zon of simpelweg je outfit wilt completeren met een stijlvolle touch, een pet komt altijd van pas. Deze alledaagse accessoire is niet alleen functioneel, maar biedt ook bescherming en kan zelfs je professionele uitstraling versterken.

Meer dan alleen een modeaccessoire

Petten zijn er in allerlei vormen, maten en materialen. Van de klassieke baseballpet tot aan speciaal ontworpen petten voor bescherming tegen weersinvloeden, er is altijd wel een pet die bij je past. Veel professionele petten zijn gemaakt van duurzame materialen die je beschermen tegen UV-stralen, en vaak zijn ze voorzien van ventilerende eigenschappen om je koel te houden tijdens het werk. Bovendien kunnen petten met een stevige klep je ogen beschermen tegen rondvliegend puin en stof. Wist je dat de pet oorspronkelijk is ontworpen in de 19e eeuw en sindsdien een vast onderdeel is geworden van sport-, werk- en alledaagse kleding?

De juiste pet voor de juiste klus

Het kiezen van de juiste pet gaat verder dan alleen stijl. Afhankelijk van je beroep en de omstandigheden waarin je werkt, kun je overwegen om voor een pet te kiezen die extra bescherming biedt tegen de zon of regen. Voor buitenwerkzaamheden is een pet met een brede klep ideaal, terwijl voor binnenklussen een lichtere pet zonder klep wellicht comfortabeler is. Zorg ervoor dat je pet goed past en niet te strak zit, zodat hij tijdens het werk niet afvalt of voor irritaties zorgt. Vergeet niet om je pet regelmatig te wassen, zeker als je in een stoffige of vuile omgeving werkt.

Waarom jouw pet van Fixami komt

Met ons groot online assortiment van professionele petten vind je zonder twijfel de perfecte match voor jouw werkzaamheden en stijl. En dat niet alleen: dankzij onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je de beste deal in huis haalt. Fixami staat garant voor snelle levering, zodat je nooit lang hoeft te wachten op je nieuwe aanwinst. Onze specialisten staan altijd klaar voor persoonlijk advies, en met onze top service ben je verzekerd van een zorgeloze aankoop.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is