Accu gereedschap

Gereedschappen die werken op een accu zijn er in alle soorten en maten. Een groot voordeel van dit soort producten is dat ze werken met een oplaadbare accu en daarom overal te gebruiken zijn. Accu’s leveren oplaadbare batterijen de vereiste stroom en zijn derhalve onmisbaar voor veel soorten gereedschap.

Fixami.be heeft een ruim assortiment aan accugereedschappen, uiteenlopend van inspectiecamera’s tot slagmoersleutels en zaagmachines – allen werkend door middel van oplaadbare batterijen. Daarnaast profiteer je direct van scherpe prijzen en een deskundig advies. Méér weten? Bel dan naar 02 588 26 71 en vraag om een vrijblijvend advies vóór de aankoop!

Gereedschappen die werken op een accu: wat zijn het?

Gereedschappen die werken op een accu beschikken over een serie cellen die stroombehoud kunnen verwezenlijken. Deze accu’s maken het bijvoorbeeld mogelijk om boormachines te gebruiken zónder dat er stroom aanwezig is.

De verschillende soorten accu’s

Gereedschappen die gebruik maken van een accu zijn bij Fixami.be verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Van multitools tot polijstmachines en thermometers: hier tref je een rijk assortiment aan op accu werkende gereedschappen. Daarnaast beschikt Fixami.be over een flink aanbod combinatiesets, waar verschillende soorten accu’s zijn verpakt tot één pakket. Ook handig: wanneer u gebruik maakt van een 18V-machine van bijvoorbeeld het merk Makita, dan kunt u deze accu ook gebruiken bij andere machines van dit merk.

Wat zijn de voordelen van gereedschappen met een accu?

  • Accu’s staan toe dat u – waar dan ook – aan de slag kunt;
  • Gereedschappen met accu’s zijn snel opgeladen;
  • Gereedschappen met accu’s zijn in staat hoogwaardige prestaties te leveren.

Ik ben geïnteresseerd: wat moet ik doen?

Interesse in accugereedschap? Bestel wat u nodig heeft via Fixami.be. Hier vindt u een ruim aanbod gereedschappen werkend met een accu. Daarnaast profiteert u direct van voordelen als een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Fixami.be.