NL

FR

Prijs

Hulsanker

Wanneer je te maken hebt met zware belastingen en een stevige bevestiging in beton of metselwerk nodig hebt, dan is een hulsanker jouw betrouwbare vriend. Met zijn specifieke ontwerp en superieure sterkte, zorgt een hulsanker voor een veilige en betrouwbare verbinding, zodat je kunt bouwen met vertrouwen.

De kracht van hulsanker - Wat Maakt Het Zo Speciaal?

Hulsankers zijn ontworpen om zware belastingen te dragen en zijn ideaal voor gebruik in massief beton en metselwerk. Ze hebben een uniek ontwerp dat uitzet terwijl je de bout aandraait, waardoor een strakke en veilige pasvorm in het gat ontstaat. Dit zorgt voor een zeer sterke en betrouwbare verbinding die bestand is tegen zware belastingen. Bovendien is de installatie relatief eenvoudig en kan het anker worden verwijderd zonder het beton te beschadigen. Hier is een klein weetje: Hulsankers zijn eigenlijk een modernere versie van de ouderwetse wigankers, die al sinds de Romeinse tijd worden gebruikt.

Hoe gebruik Je een hulsanker?

Begin met het boren van een gat in het beton of metselwerk met de juiste maat boor. Het gat moet diep genoeg zijn om het hulsanker volledig te kunnen opnemen. Steek het hulsanker in het gat en zorg ervoor dat het vlak ligt met het oppervlak. Draai vervolgens de bout aan met een momentsleutel tot de vereiste spanning is bereikt. De huls zal uitzetten en zich vastzetten in het beton of metselwerk, waardoor een zeer sterke en betrouwbare verbinding ontstaat.

Waarom jouw hulsankers Bij Fixami kopen?

Als je op zoek bent naar hulsankers, dan heeft Fixami een groot online assortiment om uit te kiezen. We bieden hulsankers in verschillende maten en types, allemaal tegen scherpe online prijzen. En met onze snelle levering, hoef je nooit lang te wachten om met je project te beginnen. Bovendien, dankzij onze eigen voorraad, kunnen we garanderen dat de producten direct leverbaar zijn. Dus of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, Fixami is de ideale plek om je hulsankers te kopen.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is