Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Acculader

Je kent het vast wel, je bent midden in een klus en ineens geeft je accugereedschap er de brui aan. De accu is leeg. Het is dan ook belangrijk om altijd een betrouwbare acculader bij de hand te hebben. Deze kleine, maar krachtige tool zorgt ervoor dat je accu's binnen no-time weer opgeladen zijn en je verder kunt gaan met waar je mee bezig was.

Wat is er zo speciaal aan een acculader?

Acculaders zijn ontworpen om je accu's veilig en efficiënt op te laden. Ze beschikken over verschillende laadstanden en veiligheidsfuncties, zoals bescherming tegen kortsluiting, oververhitting en omgekeerde polariteit. Bovendien zijn er acculaders beschikbaar die specifiek zijn ontworpen voor bepaalde types accu's, waardoor ze het maximale uit je accu kunnen halen. Interessant is dat de eerste acculaders al in de late 19e eeuw werden uitgevonden, maar de technologie heeft sindsdien een lange weg afgelegd!

Hoe gebruik je een acculader?

Het gebruik van een acculader is relatief eenvoudig, maar het is belangrijk om een paar veiligheidsrichtlijnen te volgen. Zorg er eerst voor dat de acculader en de accu compatibel zijn. Koppel de lader vervolgens aan de accu door de rode klem op de positieve pool van de accu te plaatsen en de zwarte klem op de negatieve pool. Zorg ervoor dat de acculader uitgeschakeld is wanneer je dit doet om vonken te voorkomen. Zodra alles veilig is aangesloten, kun je de acculader aanzetten en het laadproces starten.

Waarom een acculader kopen bij Fixami?

Fixami biedt een groot online assortiment van acculaders aan, wat betekent dat je altijd de juiste lader voor je accu kunt vinden. Met onze scherpe online prijzen en snelle levering, vanwege onze eigen voorraad, kun je snel aan de slag met je klus. Ons team van experts staat altijd klaar om je persoonlijk advies te geven bij het kiezen van de juiste acculader. Dus waar wacht je nog op? Ontdek het gemak van een betrouwbare acculader vandaag nog bij Fixami!

120 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 5

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is