Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Doorslijpschijf

Als je bezig bent met een project waarbij je materialen moet doorsnijden, dan is een doorslijpschijf precies wat je nodig hebt. Doorslijpschijven zijn ontworpen om effectief door een breed scala aan materialen te snijden, waaronder metaal, steen en beton. Laten we meer te weten komen over dit onmisbare stuk gereedschap.

Belangrijkste eigenschappen van de doorslijpschijf

Doorslijpschijven zijn voornamelijk gemaakt van slijpkorrels die aan elkaar zijn gebonden. Deze korrels kunnen bestaan uit verschillende materialen, zoals aluminiumoxide of siliciumcarbide, afhankelijk van de toepassing. De schijven zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van kleinere schijven voor precisiesnijwerk tot grotere voor het doorsnijden van dikker materiaal. Een leuke weetje is dat de kleur van de schijf vaak aangeeft voor welk materiaal hij bedoeld is: rood voor steen en groen voor metaal.

Gebruik en toepassingen van doorslijpschijven

Doorslijpschijven zijn ontworpen om op een haakse slijper te passen. Voor de veiligheid is het belangrijk om altijd beschermende kleding te dragen, zoals een veiligheidsbril en handschoenen, en om ervoor te zorgen dat het materiaal dat je snijdt stevig is vastgeklemd. Of je nu metaal, steen, beton of keramiek moet doorsnijden, een doorslijpschijf is de perfecte oplossing.

Voordelen van het kopen van doorslijpschijven bij Fixami

Als je op zoek bent naar de perfecte doorslijpschijf, hoef je niet verder te zoeken dan Fixami. We hebben een groot online assortiment en dankzij onze eigen voorraad zijn de meeste producten direct leverbaar. Daarnaast kunnen we dankzij onze scherpe online prijzen altijd een goede deal bieden. En als je advies nodig hebt bij het kiezen van de juiste doorslijpschijf, dan staat ons team van experts voor je klaar met persoonlijk advies. Kies voor Fixami voor snelle levering, persoonlijk advies en top service.

76 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 4

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is