Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Compressor

Als je ooit met persluchtgereedschap hebt gewerkt, ken je de waarde van een goede compressor. Deze krachtige machines zijn de stille helden in veel werkplaatsen en garages. Een compressor zet elektrische energie om in perslucht, waardoor diverse gereedschappen, zoals spuitpistolen, slagmoersleutels of zandstraalapparatuur, kunnen functioneren. Laten we eens dieper duiken in de wereld van compressoren en ontdekken wat ze voor jou kunnen betekenen!

Compressor: Meer dan lucht alleen

Compressoren komen in verschillende vormen en maten, maar de belangrijkste eigenschappen om op te letten zijn de tankgrootte, het vermogen en de luchtdruk. Een grotere tank zorgt voor een constantere luchtstroom, terwijl een krachtiger motor helpt om de tank sneller te vullen. Daarnaast zijn er olievrije en oliegesmeerde compressoren; de keuze hangt af van de toepassing en jouw voorkeuren. Olievrije compressoren zijn bijvoorbeeld ideaal voor schoon werk zoals schilderen. Wist je dat de oudste bekende luchtcompressor dateert uit ongeveer 1500 voor Christus en werd gebruikt om metaal te smelten?

Jouw compressor in actie

Hoe je de compressor gebruikt, hangt af van jouw specifieke behoeften. Voor lichte klussen zoals het oppompen van banden, is een kleine, draagbare compressor meestal voldoende. Voor zwaardere toepassingen zoals autoreparaties of bouwprojecten, is een grotere compressor met een hogere luchtdruk en capaciteit aan te bevelen. Onthoud dat veiligheid voorop staat; gebruik altijd een drukregelaar om de luchtdruk op het juiste niveau te houden, en draag gehoorbescherming indien nodig.

Waarom jouw compressor kopen bij Fixami?

Op zoek naar de perfecte compressor voor jouw project? Bij Fixami vind je een groot online assortiment aan compressoren, van compacte modellen voor thuisgebruik tot industriële krachtpatsers. Dankzij onze scherpe online prijzen en eigen voorraad ben je altijd verzekerd van een goede deal en snelle levering. Mocht je advies nodig hebben bij het kiezen van de juiste compressor, dan staan onze experts klaar met persoonlijk advies en top service. Bij Fixami maken we het kiezen en kopen van jouw compressor zo gemakkelijk en plezierig mogelijk. Ontdek zelf de voordelen en vind jouw ideale compressor vandaag nog!

137 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 6

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is