NL

FR

Prijs

    Laat nog 8 zien

Verfroller

De verfroller is een onmisbaar stuk gereedschap voor zowel de professionele schilder als de doe-het-zelver. Of je nu een muur, plafond of ander groot oppervlak wilt schilderen, met een verfroller krijg je het werk snel en efficiënt gedaan. Lees verder en ontdek alles wat je moet weten over dit handige schildergereedschap.

Verfroller: jouw partner in schilderwerk

Een verfroller bestaat uit een handvat en een rol die meestal is gemaakt van schuim of vilt. Er zijn verschillende soorten verfrollers, elk met hun eigen kenmerken. Zo kies je voor een gladde afwerking een roller met een fijne structuur, en voor ruwe oppervlakken een roller met een grove structuur. Verfrollers zijn er in verschillende breedtes, wat ze geschikt maakt voor grote oppervlakken maar ook voor het nauwkeurig schilderen van randen en hoeken. Wist je dat er zelfs verfrollers zijn die specifiek ontworpen zijn voor bepaalde verfsoorten, zoals olie- of watergedragen verf?

Verfrollers gebruiken: zo doe je dat!

De juiste verfroller kiezen en gebruiken is cruciaal voor een mooi resultaat. Begin met het kiezen van de juiste roller voor de klus. Vervolgens doop je de roller in de verf en rol je het overtollige materiaal af op een rooster. Bij het aanbrengen op de ondergrond, gebruik je lange, gelijkmatige streken. Om het mooiste effect te krijgen, is het belangrijk om de verfroller niet te veel te beladen en regelmatig in de verf te dopen. Zo krijg je een strak en egaal resultaat zonder strepen of aanzetten.

Kies voor Fixami: altijd een slimme keuze

Als je op zoek bent naar de beste verfrollers, dan ben je bij Fixami aan het juiste adres. Met ons groot online assortiment vind je altijd de verfroller die bij jouw klus past. En het beste van alles? Dankzij onze scherpe online prijzen betaal je nooit te veel! En heb je jouw keuze gemaakt? Dan staat onze eigen voorraad garant voor een snelle levering. Dus waarom nog wachten? Ontdek nu ons aanbod en maak van jouw schilderklus een succes!

80 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 4

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is