Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Accu cirkelzaag

Het maakt niet uit of je een professionele timmerman bent of een doe-het-zelver, een accu cirkelzaag is een onmisbaar stuk gereedschap in je arsenaal. Dit veelzijdige gereedschap kan snel en nauwkeurig rechte sneden maken in een breed scala aan materialen, waardoor je tijd en energie bespaart bij elke klus.

Accu cirkelzaag: Nauwkeurig en krachtig

Met een accu cirkelzaag in je handen heb je de kracht om door bijna elk materiaal te zagen. De snel draaiende zaagbladen leveren strakke, nauwkeurige sneden, en de instelbare zaagdiepte zorgt ervoor dat je de controle behoudt. Dankzij de accuvoeding kun je genieten van volledige bewegingsvrijheid, zonder je zorgen te maken over kabels die in de weg zitten. En wist je dat de eerste draagbare cirkelzagen werden uitgevonden door Edmond Michel in 1923? Hij wilde een gereedschap creëren dat zowel draagbaar als krachtig was - en hij is zeker geslaagd!

Hoe gebruik je een accu cirkelzaag?

Veiligheid is essentieel bij het gebruik van een accu cirkelzaag. Zorg ervoor dat je altijd de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, waaronder veiligheidsbril, gehoorbescherming en werkhandschoenen. Het zaagblad moet goed vastzitten en scherp zijn, en het werkstuk moet stevig worden vastgehouden of vastgeklemd. Wanneer je de zaag gebruikt, zorg dan voor een geleidelijke voortgang en laat het zaagblad het werk doen.

Koop je accu cirkelzaag bij Fixami

Bij Fixami hebben we een breed assortiment aan accu cirkelzagen van topmerken. En het beste is dat we je niet alleen een groot online assortiment bieden, maar ook scherpe online prijzen. Ons deskundige team staat altijd klaar om je persoonlijk advies te geven en om je te helpen de juiste keuze te maken. En dankzij onze snelle levering kan je in een mum van tijd aan de slag met je nieuwe accu cirkelzaag. Ontdek het gemak en de kracht van een accu cirkelzaag en ervaar de uitstekende service van Fixami.

145 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 7

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is