Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Draadnagel

Een klassieker in de wereld van het doe-het-zelven en professionele bouw is de eenvoudige maar onmisbare draadnagel. Als je ooit een stuk hout aan een ander hebt bevestigd, is de kans groot dat je een draadnagel hebt gebruikt. Dit type nagel is een must-have in elke gereedschapskist vanwege de veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Kracht en betrouwbaarheid: de essentie van een draadnagel

Draadnagels zijn stevige nagels met een platte kop en een gladde steel, meestal gemaakt van staal. Ze zijn er in verschillende maten om te passen bij de dikte en het type materiaal dat je aan het bevestigen bent. Een interessant feit is dat de naam 'draadnagel' komt van het productieproces - de nagel wordt gemaakt door een draad in de gewenste vorm te smeden.

Tips voor het gebruik van draadnagels

Bij het gebruik van draadnagels is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Een te grote nagel kan het hout splijten, terwijl een te kleine nagel mogelijk niet sterk genoeg is om de materialen bij elkaar te houden. Gebruik een hamer om de draadnagel in het hout te slaan en zorg ervoor dat de nagelkop gelijk ligt met het oppervlak. Draadnagels zijn ideaal voor het bevestigen van houten panelen, latten of planken.

Waarom draadnagels kopen bij Fixami?

Op zoek naar draadnagels van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Fixami aan het juiste adres. We hebben een groot online assortiment draadnagels in verschillende maten, zodat je altijd de perfecte nagel voor jouw klus kunt vinden. Bovendien bieden we een snelle levering en scherpe online prijzen. We begrijpen hoe belangrijk het is om je gereedschap snel in huis te hebben, en we zorgen ervoor dat je je bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Onze prijzen zijn zeer concurrerend, wat betekent dat je kwalitatieve draadnagels kunt krijgen zonder de bank te breken. Kies voor Fixami voor je volgende doe-het-zelf project of professionele bouwklus.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is