Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Winkelhaak

Als je in de bouw werkt, of het nu timmerwerk, meubelmaken of metaalbewerking is, weet je hoe essentieel een goed meetinstrument is. De winkelhaak, een eenvoudig maar ingenieus stuk gereedschap, is daar een perfect voorbeeld van. Dit L-vormige instrument is onmisbaar wanneer je rechte hoeken wilt meten of markeren en is een standaardgereedschap in de gereedschapskist van elke professional.

De magie van de winkelhaak ontrafeld

Een winkelhaak bestaat meestal uit een recht stalen blad en een korter, haaks daarop staand deel, de zogenaamde 'aanslag'. Het belangrijkste doel is om een perfecte 90-graden hoek te garanderen bij het tekenen of controleren van werkstukken. Maar er zijn ook varianten, zoals de verstelbare winkelhaak, die voor verschillende hoeken kan worden ingesteld. Door de eeuwen heen heeft de winkelhaak zich bewezen als een betrouwbaar en nauwkeurig instrument. En wist je dat de oude Egyptenaren al een vorm van de winkelhaak gebruikten bij het bouwen van de piramides? Een bewijs van het tijdloze nut van dit gereedschap!

Zo gebruik je de winkelhaak als een professional

Het gebruik van een winkelhaak is relatief eenvoudig, maar vraagt wel om precisie. Plaats de aanslag tegen het werkstuk en trek met een potlood of markeerpen een lijn langs het stalen blad voor een perfect rechte hoek. Het is cruciaal om ervoor te zorgen dat de winkelhaak goed vastzit, zodat verschuivingen tijdens het tekenen worden voorkomen. De winkelhaak is ideaal voor timmerwerk, zoals het maken van kasten of het installeren van deuren, maar ook in de metaalbewerking is het een veelgebruikt instrument.

Waarom je winkelhaak kopen bij Fixami?

Als je op zoek bent naar de perfecte winkelhaak voor jouw klus, dan ben je bij Fixami aan het juiste adres. We hebben een groot online assortiment, zodat je altijd de juiste winkelhaak vindt, of je nu een eenvoudige of een meer geavanceerde variant zoekt. Bovendien profiteer je bij ons van scherpe online prijzen. En dankzij onze eigen voorraad is jouw winkelhaak direct leverbaar. Zo kun je snel aan de slag met je volgende project. Maar dat is nog niet alles. Bij Fixami krijg je altijd persoonlijk advies, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. En mocht er iets zijn, dan kun je rekenen op onze top service. Ontdek het zelf en bestel jouw winkelhaak bij Fixami.

58 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 3

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is