NL

FR

Prijs

  Laat nog 4 zien
  Laat nog 5 zien
  Laat nog 4 zien
  Laat nog 1 zien
  Laat nog 24 zien
  Laat nog 27 zien
  Laat nog 7 zien
  Laat nog 4 zien

Accu combihamer

Voor wie op zoek is naar een veelzijdig, krachtig en draagbaar gereedschap, is een accu combihamer een uitstekende keuze. Deze multifunctionele gereedschappen bieden het gemak van een boorhamer en een breekhamer in één compacte eenheid, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan klussen, van licht boorwerk tot zwaarder sloopwerk.

De veelzijdigheid van een accu combihamer

Een accu combihamer is een echt werkpaard onder het elektrische gereedschap. Hij combineert de functies van een boorhamer en een breekhamer, waardoor je zowel kunt boren, hamerboren als beitelen. Door de accuvoeding heb je geen last van snoeren die in de weg zitten of stopcontacten die net buiten bereik zijn. Bovendien is de slagkracht van een accu combihamer verrassend sterk, zodat je zelfs door het hardste beton heen komt. En wist je dat de technologie van accu gereedschap zich zo snel ontwikkelt dat de prestaties van draadloos gereedschap nu vergelijkbaar zijn met die van bedraad gereedschap?

Hoe gebruik je een accu combihamer?

Bij het gebruik van een accu combihamer is veiligheid van het grootste belang. Zorg er altijd voor dat je de juiste beschermingsmiddelen draagt, zoals veiligheidsschoenen, handschoenen en veiligheidsbril. Kies de juiste boor of beitel voor je taak en zorg ervoor dat deze goed vastzit in de hamer. Zorg er ook voor dat je een stevige grip hebt op de hamer en houd deze loodrecht op het werkoppervlak om te voorkomen dat de boor of beitel wegglijdt.

Accu combihamer bij Fixami

Als je op zoek bent naar een accu combihamer, dan ben je bij Fixami aan het juiste adres. Wij bieden een groot online assortiment aan accu combihamers van topmerken tegen scherpe online prijzen. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe accu combihamer in een mum van tijd in handen. En als je niet zeker weet welke combihamer het beste bij jouw behoeften past, staat ons deskundige team klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Ontdek de kracht en veelzijdigheid van een accu combihamer en ervaar de top service van Fixami.

127 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 6

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is