Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Lashelm

Lassen is een vak apart en vereist niet alleen vaardigheid, maar ook het juiste gereedschap. Een van de belangrijkste beschermingsmiddelen tijdens het lassen is zonder twijfel de lashelm. Deze helm beschermt je ogen en gezicht tegen vonken, hitte en schadelijke straling. Maar wat maakt een lashelm nou zo bijzonder? Laten we dat eens nader bekijken.

Meer dan alleen een schild

Een lashelm is niet zomaar een stukje uitrusting. Deze speciale helmen zijn uitgerust met technologieën zoals automatisch dimmende schermen die reageren op het felle licht van een lasboog. Dit zorgt ervoor dat je ogen beschermd zijn tegen intens licht, zonder dat je je zicht verliest. Daarnaast zijn de meeste lashelmen verstelbaar en ergonomisch ontworpen, zodat ze comfortabel zitten tijdens lange werkdagen. En hier is een intrigerende gedachte: wist je dat de allereerste lashelmen eenvoudige stukken leer of vezel waren? De moderne lashelm heeft een lange weg afgelegd sinds die primitieve dagen.

Zo gebruik je je lashelm optimaal

Om het meeste uit je lashelm te halen, is het essentieel dat je deze op de juiste manier draagt en gebruikt. Zorg ervoor dat je de helm goed aanpast aan de vorm en grootte van je hoofd voor maximale bescherming en comfort. Reinig het scherm regelmatig om een helder zicht te behouden en controleer de helm op beschadigingen of barsten. Een beschadigde helm kan namelijk je beschermingsniveau verminderen. En vergeet niet om de batterijen van automatisch dimmende schermen regelmatig te vervangen of op te laden.

Waarom je lashelm kopen bij Fixami?

Op zoek naar de perfecte lashelm? Bij Fixami hebben we een groot online assortiment aan lashelmen van topmerken. Of je nu beginner bent of een ervaren lasser, we hebben de ideale helm voor jou. Bovendien, dankzij onze snelle levering, hoef je nooit lang te wachten voordat je veilig kunt beginnen met lassen. Onze prijzen zijn scherp, en ons deskundige team staat altijd klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Kies voor kwaliteit, kies voor Fixami!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is